Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha egy lányt gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lányt gyakran néztek a suliban, akkor ez jelentheti azt, hogy bejön nektek? (olvasd tovább)

Figyelt kérdés

Mert ha mondjuk egy lány nem jön be, akkor őrá max 1x ránéztek és nem is nézitek tovább, meg akkor őt észre sem veszitek? Röviden: egy lányt csak azért szoktatok nézni gyakran, mert tetszik nektek? Ha pl meglátjátok a suli folyosóján, akkor azért nézitek, mert tetszik nektek?

Bocsi, hogy hülyén fogalmaztam meg. Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat:)

2011. szept. 21. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Esetek nagy részében ez így van, de hogyha kint ülök suli udvaron és valami duci lány felvesz egy párducmintás cicagatyát, akkor az nézzük...és hidd el nem tetszik. Lehet paraszt meg bunkó dolog, de ezek vagyunk mi fiuúk, nagy általánosságban

17/f

2011. szept. 22. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézem a jó csajokat is, de a furákat is. Meg megbámulom, ha valami nagyon jó rajta, de azt is ha valami ciki. Pl.: Ha szexi kivágott felsőben van, ha teszik, ha wc papír lóg a szoknyája alól, ha ismerem. Sok oka lehet, hogy valakit megnézek, lehet, hogy haver mondta, hogy nézzem meg, milyen jó a popsija, stb.
2011. nov. 13. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
még jó h azért nézem mert tetszik, olyat nem néz az ember aki nem tetszik
2012. jan. 7. 19:36
 14/14 anonim válasza:
Velem is van ilyen, ha mondjuk a buszon ülök és meglátok egy srácot aki tudom hogy engem néz és ha ránézek elkapja a fejét...de minden alkalommal mert egy busszal szoktunk menni. Akkor tetszek neki vagy lát valami cikit rajtam?!
2013. febr. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!