Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális huszonév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális huszonéves lányok? Vannak még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Lányok 1. típusa: szabad gondolkodású, laza, nyitott, imád bulizni, pasizni, kedvenc témái a szépségápolás, és a celebek. Hetente 2x-3x megjelenik egy buliban, 6 réteg sminkkel, de erre szükség is van, mivel annyi alkoholt iszik, hogy az után szükség van a sminkre, hogy még nőként nézzen ki. A fiúkban a pénzt nézi, esetleg a külsőt, a belső értékek viszont nem számítanak, csak nagyon minimálisan. Még az se nagyon érdekli, ha a barátja megcsalja, bár azért hisztizni szeret, és a lehetőséget nem hagyja ki, de úgy igazából nem érdekli. Főleg azért, mert ő is hajlamos megcsalni a barátját. Nagyon öntudatosak, biztosak abban, hogy ők csinálják jól az életüket, mert majd összeszednek valami gazdag, jóképű fiút, és a barátjuk pénzéből végigszórakozzák az életüket. Illetve bocsánat, mert ennek a típusnak nem barátja van, hanem pasija, ezzel is utalva a kapcsolat szabad, kötetlen, laza mivoltára. Fontos ismertetőjelük még, hogy borzasztóan lenézik az általuk fapin@nak hívott 2. típus tagjait.

Lányok 2. típusa: független, önálló, ambiciózus, munkamániás. Nagyon sokat dolgozik/tanul, már-már annyit, hogy az a kapcsolat rovására megy. Ha ezt szóvá teszi az ember, a válasz az, hogy mindezt azért csinálják, hogy jó munkahelyük legyen, és stabil hátteret tudjanak adni a családalapításhoz. (Bár már olyan választ is kaptam, hogy „te nem érted meg, hogy 21. századi nőként milyen jó érzés anyagilag teljesen függetlennek lenni” Váo.) Számukra a szórakozás netovábbja az, ha elmennek a könyvtárba, vagy sétálnak egyet este a városban (mondjuk ezt érthető is, mivel egyébként ritkán mozdulnak ki este az otthonukból, így számukra ez egy nagyon egzotikus szituáció). Az életük előre el van tervezve, ha olyan fiú jön, aki beleillik ebbe a tervbe, jó, ha nem illik bele, leléphet. Szeretik, ha minden tökéletesnek látszik körülöttük, ők maguk, a barátjuk, a kapcsolatuk. Illetve bocsánat, mert ennek a típusnak nem barátja van, hanem párja, ezzel is utalva a kapcsolat eposzi magasságaira. Fontos ismertetőjelük még, hogy borzasztóan lenézik az általuk plázaribancnak hívott 1. típus tagjait.

És ennyi. Eddig akárhány lánnyal ismerkedtem, előbb-utóbb mindegyikről kiderült, hogy a kettő közül valamelyik típusba tartozik, és ez nekem egyik se kell. Nekem az átmenet kéne, de az egyszerűen nincs! Nem létezik! Most komolyan nekem van túl magasan a léc és lejjebb kéne adni, vagy csak előlem bujkálnak a normális lányok? :( Néha legszívesebben már fel is adnám az egészet. Egyedül a harmincas korosztályban vannak normális felfogású nők, de ők meg max. csak szexet akarnak az én korosztályombeli fiúkkal :(

24/F

2011. szept. 20. 12:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Beletrafáltál, de gondolkoztam 3. kategóriában, de rájöttem, hogy a művész típusú lányok is az első vagy második kategóriába tartoznak, csak még maguk előtt sem szeretik bevallani, és mindezt nagyon jól álcázzák, ezt az álcát pedig elnevezik művészetnek. Manapság nagyon sok az ál-művész, tudod, felvesz egy lány egy sálat, és akkor el van telve magától, hogy ő milyen művész. És ugyanúgy kiélik magukat, mint az első típus, viszont a jövőjükről ugyanolyan határozott képük van, mint a másodiknak, csak mindezt ügyesen elfedik a művészettel. Pedig általában egy darab eredeti és kreatív gondolatuk sincsen. Az igazi művész nagyon ritka.

Persze ezt nem rólad írtam, téged nem ismerlek, nem tudhatom, úgyhogy nehogy magadra vedd :) De gondolom te is nagyon jól ismered ezt a leírt típust, ha ilyen körökben mozogsz, rengetegen vannak.

2011. szept. 20. 13:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező13:11 –re:

Az álca az álca, hazugság, de nem erről írtam.(most itt minek hazudnánk?)

Amiket írsz, valóban hazugsággal nyakon öntött 1. vagy 2. kategória.

Én nem erről írtam. És valóban nagyon kevesen lehetnek ebben a 3. kat.ban- bár nincsenek statisztikai adataink erről : )) De nem tudjuk, mert ez a 3. kat.nak jellegzetes tulajdonsága, erénye: csendes.

„Az igazi művész nagyon ritka” –ez bizony így van/volt/lesz a világon mindig.

De a művészi érzékenység nem, sőt nagyon nem. És állhat a gyártósor mellett is, ha ez az érzékenység a szívében van, kell, hogy valami módon utat találjon. Ezért nem fog belemenni az 1. és 3. kategória pótcselekvéseibe, az igénye az értékekre megvan. Ha nem tudja kifejezni magát valamilyen műfajban, és még el is magányosodik,

akkor bele is betegedhet.

Úgyhogy legyen csak ez a kategória, legalább itt ne nullázzuk le őket.

2011. szept. 20. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
itt itt..:) ugyanis egyik kategóriába sem tudom beilleszteni magam, vagy létezik egy 4. is? 23/L
2011. szept. 20. 13:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Írd le milyen vagy,aztán szab rád a kérdező egy kategóriát!:)
2011. szept. 20. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha nagyon lesarkosítjuk a dolgokat, akkor minden lány besorolható a 2kategória valamelyikébe:) Kedves 23éves lány, te is:)) 22F
2011. szept. 20. 14:36
 16/21 anonim ***** válasza:

és "ha nagyon-nagyon lesarkosítjuk a dolgokat",kedves 22F, akkor minden férfi 1 (azaz EGY) kategória valamelyikébe tartozik:

kategóriákba gyömöszöli bele az élő eleven igazi gyönyörű valóságot. Pont.

*

A nő: tetőtől talpig élet.

A férfi: nagyképű kísértet.

A nőé: mind, mely élő és halott,

úgy, amint két-kézzel megfogadhatod;

a férfié; minderről egy csomó

kétes bölcsesség, nagy könyv, zagyva szó.

(Weöres Sándor)

[link]

2011. szept. 20. 14:44
 17/21 A kérdező kommentje:

Ne értsétek félre, én nem tartom "értéktelennek" ezt a két kategóriát se. A második pl. nagyon jó szellemi partnernek, az elsővel nagyon jó elmenni szórakozni (pl. bulizni), vannak ilyen barátaim. Megvannak a saját értékeik, amik nem jobbak vagy rosszabbak, mint az enyém, csak párkapcsolatilag nem tudok azonosulni azokkal az értékekkel, amiket ők képviselnek.

Mással viszont még nem találkoztam :(

2011. szept. 20. 14:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok, kérdező, nagyon jól látod, sőt, próbálod finomítani, nehogy sértődés essen. Én a harmadik kategóriát a szegény, unalmas, butuska típusnak jelölném ki, aki nem szeret szórakozni, de tanulni se. Ezek hűségesek, de nagyon szeszélyesek. Ne haragudj, leírom én se találtam megfelelő lányt magamnak, talán ezért is, a fiúkat szeretem.
2011. szept. 20. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy engem az zavar a legjobban hogy nagyon sok nő kétszínű. Én többször tapasztaltam már hogy nem érdekli őket csak az hogy mi lesz velük?? A másikkal mi lesz azzal nem foglalkoznak ,hiába állt az ki mellettük.
2011. szept. 21. 01:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Hol laksz, kedves kérdező?
2011. dec. 19. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!