Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok egy tapló, bunkó, lekezelő, semmibe se nézem a nőket, egoista, hanem egy normális, illedelmes, rendes srác, akkor kössem föl magam, mert nem vagyok elég izgalmas a nőknek?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a nők az ilyenekre buknak én meg ezek szerint elbuktam a nők terén.2009. ápr. 24. 12:22
11/12 anonim válasza:
Na szóval.. szerintem a társadalmat két részre lehet osztani:vannak a hülye, buta libák akik csak anyuci pénzét, meg a divatot tartják előnyben, és vannak a "rendes" lányok. Úgy gondolom hogy a tapló, "izgalmas" srácokhoz, ahogy te hívtad őket, illenek a kis csitrik, és a rendesekhez pedig a rendesek! Én sokkal, de sokkal jobban (és a barátnőim is így vannak vele) bírom a rendes, okos srácokat. Akinek van esze, azért többre megy és izgalmasabb is, mint aki egész nap a haját vasalgatja.
Nekem ez a véleményem, szerintem emiatt nem kell izgulni.
L/15
12/12 anonim válasza:
Ez sajnos így van. Minden nő ilyen még a normálisak is ezt szeretik. Előszőr megnézik a csajok, hogy mit tudsz verekedés terén, és ha fitogtatod az erődet az nagyon imponál a csajoknak. És ha ez megvan, akkor a következő tesztdolog a pénztárcád, és a legfontosabb autó feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!