Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy nagyon szép, szőke hajú, csinos lánynak arra, hogy szórakozóhelyen? (többi lent)
... szórakozóhelyen, vagy akárhol összeismerkedjen egy kicsit! pénzesebb pasival?
Az ilyen pasik keresik az ilyen lányok társaságát?
Vagy "kívülálókkal", idegenekkel nem ismerkednek?
öté kinyalhatod a s.e.ggem
másnak nyócezer, szal jól jársz édes ... mikorra várhatlak? :)
19:47 Vannak igényeid b.aszod :O
XD
74% lesz.arom, hogy a kidet emlegetem, ha nem lennél fogyatékos, akkor nem kötöttél volna belém. Te kezdted.
És egyébként is, hogy jössze te ahoz, hogy engem kur.vázz le? Te ezt nem teheted meg, és anyukádra nem írtam, én hogy kur.va( az a te válaszod volt).. csak kiegíszítettem a hiányos válaszodat!
Mind1, belőled sem lesz a társadalom tagjaként egy hasznos ember! Direkt bunkó módon beírsz a kérdéshez, azért hogy megmutasd, te "nagy ember" vagy, mert itt k.rvázhatsz büntetlenül... ha az életben mondanál ilyet valaki biztosan felkenne a falra.
Szeretném megelőzni a helyesírásomra tett megjegyzéseket. *ahhoz
Egyik helyen nem jól van a vessző és még 1 helyen hiányzik 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!