Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány mondja, hogy egy cuki kis selyemfiú vagyok. De mit jelent az hogy selyemfiú?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 00:21
21/36 anonim válasza:
Küldj képet magadról! Nem jelenti azt h homár vagy, de mondtad h kedves vagy a lányokkal.. SZrtm csk azért mondják azt h selyemfiú mert túl kedves vagy! Én szeretem az olyanokat:$
22/36 anonim válasza:
Tudod te, csak így hirdeted magad. Inkább az árat írd meg. 56/F
23/36 anonim válasza:
Nálunk a selyemfiút a nyalizós metroszexuális fütykösökre mondják.
24/36 anonim válasza:
azokra a lányokra ne hallgass...írj privit ha van kedved.: )
15/l
27/36 anonim válasza:
Meleg vagy, te perverz állat gyere majd én megb*szom a szádat/ Meleg vagy, amire nincsen gyógyszer, golyó a fejbe a legjobb módszer!!!!!!
28/36 anonim válasza:
piaci eladó külsőd van:Denyhén sötét piszkos bőr ,nyakig érő szakál ,kevés fog...nekem ez ugrott be elsőnek:D amugy komolyra véve szerintem vagy a meleg kifejezésre utaltak neked vagy kicsit válogatós jó göncbe járó menő csávót játszóra szerintem:Dkerüld őket nem hiszem h jó barátaid ők...
29/36 anonim válasza:
nem selyemfiú vagy, hanem b*nkó...
30/36 Optimus22 válasza:
Selyem fiú nem azt jelenti hogy b(u)zi :) hanem hogy nő csábász :) nekem is azt mondják a csajok hogy selyem fiú egyáltalán nem nézek ki b uzisan és sok barátnőm volt már :)
de ha nem hiszitek nézzétek meg a filmet is selyem fiú a pácban vagy keres rá googl-en :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!