Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha ti ilyenre igent mondtok, mire számítotok magatokban?
Ha egy fiú felhív titeket egyik estére mondván" nem lesz otthon más dvd-zünk iszogassunk egy jót"-naszóval és ti igent mondtok akkor:
azon filóztok az este előtt hogy melyik filmet lenne jó megnézni
vagy
igen valőszínűnek tartjátok hogy más van a háttérben és ennek tudatában készültök fel??
Nem. Hidd el nekem, hogy nem így van.
A szexualitás tényleg szükséglet,és nem a másik fél okozza.
Hogy magyarázzam?
Szóval ha szomjas vagy akkor sem a víz látványától leszel szomjas. Ez ugyanolyan, csak nem létfeltétel, mint az ivás és a légvétel.
A női ciklus során bekövetkező hormonváltozások is okozhatják. Abban igazad van,hogy létezik olyan férfi, aki felébreszti az alvó oroszlánt, de alapvetően a belső késztetés nem ettől függ, sőt, ha egyedül ülsz egy szobában akkor is ugyanúgy hiányolod, mintha ott ülne melletted valaki.
"alapvetően a belső késztetés nem ettől függ, sőt, ha egyedül ülsz egy szobában akkor is ugyanúgy hiányolod, mintha ott ülne melletted valaki"
Akkor maradjunk annyiban, hogy a magam, es kozeli fiúbarataim neveben (akikkel beszelgettem ilyen dolgokrol kettesbeni DVD-zes utan) beszeltem.
35N
Még annyi, hogy 22 evesen volt az elso kedvesem, akivel 4 honapi csokolozas utan ereztem eloszor nemi vagyat. Elotte soha eletemben.
35N
ebben teljesen biztos vagyok!
Minden erdekel, ami a szexszel kapcsolatos, ezert elolvastam az anonim szexfuggok 12 lepeses programjat is a neten. Ők is azt irjak, hogy az az egeszseges, ahogy en mukodok, es ők atmennek a poklon is, hoyg ezt elérjék. Ez a 12 lepeses program lenyege, hogy elrjek, hogy a szexualitas, a testiseg merteke pontosan tükrözze az illetovel valo lelki-szellemi osszetartozas merteket - se tobb, se kevesebb ne legyen, tehat ezek aranyban alljanak egymassal.
35N
Azért ez már más téma. Szóval aki szexfüggő, az sosem élvezi a szexet, mindig, mindenhol és mindenkivel akarja. Hülyén hangzik, de szerintem közelebb áll az aszexuálishoz, mint az egészséges szexualitással rendelkezőhöz.
Szó sincs róla, hogy nem vagy egészséges,de közötted és a szexfüggő között van egy bő átmenet, ami az átlagember. Szexuális késztetése mindenkinek van,nem csak a párja hozza meg, ezért is létezik, mint mondtam a maszturbáció. A szex élményéért. Ez már nagyon élettani, szóval nem is megyek bele. De ez nem jelenti azt,hogy te nem vagy egészséges.
"szerintem közelebb áll az aszexuálishoz, mint az egészséges szexualitással rendelkezőhöz. 2
Ez jo gondolat, megjegyzem!:)
35N
Én például csak olyan férfiakkal feküdtem le életem során akikhez érzelmileg is közel álltam vagyis szerettem őket.
Szerelem nélkül még ha múló szerelem is,nem megy a szex..
De úgy látszik én is el vagyok veszve a mai világban mint a 35 éves nő..
Nem baj,én már boldog házasságban élek..:)
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!