Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az h barátnőmmel tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h barátnőmmel tök sok fiu akar járni meg udvarol neki nekem meg neemT_T?

Figyelt kérdés

Udvarolnak neki meg kezdeményeznek meg minden

én meg nem akarok kezdeményezni mer az a fiuk dolga elvileg?

de neki meg csak ugy az ölébe hulliik minden

vagy lehet h csak én nem veszem a lapot?

2011. szept. 17. 21:21
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

jja engem iiis

pedig mégcsak nem is azér mer mindenkivel lefeküdne

és még válogat is

ahogy az ölébe hullik egy jó pasi 2 hét mulva dobja is mer megunta

2011. szept. 17. 22:06
 22/26 anonim ***** válasza:
esetleg beszélhetnénk erről..ha ogndolod?:Dmsn?
2011. szept. 17. 22:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Rakjál fel magadról képet cica aztán megszakértem, hogy mi a stájsz! :D
2011. szept. 17. 22:28
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem egy lány is kezdeményezhet,persze ne rohanj le senkit,de beszélgetést kezdeményezhetsz.

Nézd meg mi a felállás közted és a barátnőd között:

ki a - vagányabb/csendesebb

- okosabb/butább stb

Próbálj hozzá hasonlítani,(de ne utánozd)ha valamiben túl kevés vagy, érd utol, ha túl sok vagy, vegyél vissza!

(butább azért ne akarj lenni,ha azért buknak rá mert butuska(könnyű prédának tűnik) - persze lehet ez is egy trükk)

2011. szept. 17. 22:35
 25/26 anonim ***** válasza:
ne utanozd a baratnodet azert h tetsszel a pasiknak, legyel onmagad. inkabb azzal a kivulrol szemlelos otlettel ertek egyet.
2015. máj. 16. 12:04
 26/26 anonim ***** válasza:
ooo, most nezem h ez mar 4 evvel ezelotti kerdes :D azota mizujs? hogy allsz a pasikkal?
2015. máj. 16. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!