Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az h barátnőmmel tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h barátnőmmel tök sok fiu akar járni meg udvarol neki nekem meg neemT_T?

Figyelt kérdés

Udvarolnak neki meg kezdeményeznek meg minden

én meg nem akarok kezdeményezni mer az a fiuk dolga elvileg?

de neki meg csak ugy az ölébe hulliik minden

vagy lehet h csak én nem veszem a lapot?

2011. szept. 17. 21:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mint az írásodból kiderül, eléggé hanyag természeted van, és együgyű. Hidd el sok minden kiderül az írásodból. Ez építő kritika, ha van eszed odafigyelsz ezekre. Én a kritikát értékelem a legjobban, mert az őszinte és abból lehet tanulni a hibáinkból nem a dicséretekből ami a szeretet miatt nem mindig őszinte. Egy jó üzletnél is a kritikára figyelnek.
2011. szept. 17. 21:42
 12/26 anonim ***** válasza:
NA kb. én is így vagyok vele..engem észre se vesznek mellette..minden/ki az ölébe hullik..pedig semmit nem csinál, sőt tök félénk meg zavarban van ha egy fiúval beszélget..de mégis...
2011. szept. 17. 21:46
 13/26 A kérdező kommentje:

naugyeee?

de ez mitől lehet pedig nem olyan húde szép de mégis mindenkinek ő kell?

2011. szept. 17. 21:50
 14/26 anonim ***** válasza:
te egyáltalán csinálsz valamit vagy csak állsz és nézel ki a fejedből és várod hogy valaki odamenjen hozzád?
2011. szept. 17. 21:51
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

a fiúknak is vannak nehézségei de igazából elismerem hogy a lányoknak annyival nehezebb dolguk van hogy nem nekik szókás leszólítani a fiút hanem várakozásra ítéltetnek

szerintem:lehet hogy nem vagy ronda de a barátnőd egy kategóriával mégjobb.

néha olyanokkal is járj el csajos programokra akiknél meg te vagy lényegesen jobb

2011. szept. 17. 21:55
 16/26 A kérdező kommentje:

hátigazából ja csak várok

de még mit csinálhatnék?

2011. szept. 17. 21:58
 17/26 A kérdező kommentje:
mer mit olvasol ki az irásomból?
2011. szept. 17. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
pl rámosolyoghatsz a fiura aki tetszik vagy ilyesmi ilyen apró jeleket kéne adnod sztem
2011. szept. 17. 21:59
 19/26 A kérdező kommentje:

ja hát olyat szoktam azér

meg szemezni

2011. szept. 17. 22:02
 20/26 anonim ***** válasza:
azt mem tudom:S de engem már anniyra zavar amúgy..:/
2011. szept. 17. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!