Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányom 13,5 éves és beleesett egy 15,5 éves fiuba, a fiu inkább nyugodt a lányom felvan világosítva és érett is, mitgondoltok a 2,5év korkülönbségről?
A korkülönbség nem sok, viszont fontos lenne pontosítani, hogy a srác meddig is akar elmenni. Nekem 14 éves koromban volt az első komolyabb barátom, ő akkor 17 majdnem 18 éves volt. Természetes volt részemről, hogy még nem lesz szex és ezt ő el is fogadta, nem volt semmi probléma.
Azonban ha egy lány fiatal, nem akar szexet, vagy legalábbis szeretné, de az esze győz és belátja, hogy még túl korai lenne, a srác viszont folyamatosan győzködni, hogy nem korai az, jó lesz, nem fog fájni, blabla... akkor nincs értelme az egésznek.
A kérdés kiírója a kislány. Szerintem sem egy 15 sem egy 13 éves nem érett...bár attól függ mire. Iskolába járásra és játszásra elég érett mindkettő. Szerelemre, randizásra aligha...
21-L
Totál mindegy hogy te mit gondolsz vagy mi mit gondolunk, mert úgy is azt teszik amit akarnak.
Csak én érzem irónikusnak amikor napietus oltogat?
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!