Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mi lehet az oka, ha kerultok egy csajt?
Tegnap voltam egy buliban, ahol nagyon bejott az egyik srac. Mar tobbszor talalkoztunk,kozos tarsasagba jarunk, de meg nem volt nagyon alkalmam beszelgetni vele. Most vegre sikerult kettesben maradnunk, nem volt senki a tarsasagunkbol a kozelben, Megkerdeztem ot az egyik kommentjerol egy weboldalon. valaszolt, aztan rovid uton ott hagyott. Utana mindenkivel beszelgetett, meg idegenekkel is, csak engem kerult.
Nem ertem, hogy mi lehetett ennek az oka. hiszen nem hiszem, hogy hulyseget mondtam volna neki. Az elozo talakozasainkkor meg ugy tunt, mintha bejonnek neki. Jol jonne egy normalis magyarazat ferfiszemszogbol.
Az első találkozásnál meg piás volt vagy félre értetted.
Lehet, hogy szimplán nem vagy az esete.
Vagy még "kiélős" korszakban van és benned nem látja a potenciális "áldozatot". :-)
Egy tapasztaltabb pasi már ránézésre tudja, hogy ki milyen nagyjából.
Ha mégis megakarod fogni hát adj rá neki okot, hogy kíváncsi legyen. Vagy legyél rámenősebb, azonban ilyenkor kockáztatsz, hogy te is csak egy leszel.
1. megijedt... lehetséges, hogy majd egy kis idő múlva keresni fog valami féle képen vagy fb.-n vagy személyesen. 2. nem akar tőled már semmit, ezért került el, mert lehet látta rajtad, hogy te akarsz tőle v.mit és nem akart magyarázkodni, meg ki kosarazni
tipp: várd meg ameddig ő kezdeményez v.mit elvileg a fiúk dolga....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!