Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon ciki vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki vagy nem?

Figyelt kérdés
tavasz óta londonban élek és most kezdtem el a gimit. van egy srác aki az évfolyamtársam lett. már nyár óta chat-elek vele (term angolul)minden nap ír, még most is. évnyitón találkoztam vele először(megkell mondjam helyesebb mint a fbos képein). azóta mégtöbbet beszélgetünk. és mindig kérdezgeti h ráérek e vmikor talizni vele sulin kivül is. mindig mondom h persze, de sosem volt belöle semmi. zavarba hoz amikor a suliba a szünetbe odajön hozzám beszélgetni. nem tom miért de nem merek dumálás közbe a szemébe nézni :O (am sötét, barnás- fekete szeme van, durván szép*-*) mindig bókol meg minden, pedig sztem nem vok egy szépség....Na mindegy nem is ez a lenyeg, egyszer az történt, h a barátnőm ráirt erre a fiúra chaten, h:- mit gondol rólam, és h járna-e velem?- erre nagyon kiakadtam h miért csinálta ezt :@ nagyon gáz sztem, mert ez olyan mintha én kértem volna meg a b.nőmet h kérdezze meg a srácot........... azóta (1 hete) nem nagyon chatelünk :'((( olyan szar érzés .... mit gondoltok ciki vagy nem.... hagyjam a francba ezt a srácot?
2011. szept. 17. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Döntsd el,hogy akarod-e őt vagy sem!Nehogy már a "barátnőd" miatt mondj le róla...
2011. szept. 17. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
annyira buta vagy hogy hihetetlen, ha ebből nem vágtad le, hogy AKAR tőled v.mit akkor jobb is ha le mondassz róla.... mit számít hogy megkérdezte vagy nem szard már le, csak jót akart nem nagy dolog
2011. szept. 17. 00:07
 3/8 A kérdező kommentje:
de most kajak nem vok benne biztos, mert már lányokkal is kedves meg minden. puszit is ad mindenkinek :O *-*
2011. szept. 17. 00:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"kajakra" nem vágom mi ebben a ciki XD
2011. szept. 17. 00:35
 5/8 A kérdező kommentje:
az h most tuti h azthiszi h én küldtem rá a bnőmet h kérdezze meg azt h mit gondol rólam meg h járna e velem...
2011. szept. 17. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jah vágom :D tényleg ciki :S , de a helyedben leszarnám . Barátnőd meg jó fej lehet ha kavarja a szart :S
2011. szept. 17. 00:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Jézusom, én tökre poénra venném a dolgot, nem hogy még gyakorin problémázzak róla xD Dehát másmilyenek vagyunk... A véleményem szerint egyáltalán de egyáltalán nem ciki. :D
2011. szept. 17. 04:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Csökkent az IQ pontszámom.
2011. szept. 17. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!