Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedhetnék korombeli fiúkkal?
1-2x eljárok bulizni, de mindig ugyanazokkal az emberekkel. A buli nálunk annyit jelent, hogy ha városi programok vannak, akkor kimegyünk oda, megnézzük a koncerteket, megiszunk egy sört és beszélgetünk. Vagy beülünk valahova, ahol szól a zene, de lehet mellette beszélgetni.
De hogy őszinte legyek, nem is mindig érzem jól magam, ezért nem megyek el túl sokszor.
A suliban az évfolyamtársaimat nagyjából ismerem. Aki normálisabb, akit akár eltudnék képzelni magam mellé, annak van barátnője. Olyannal meg nem kezdek, aki csak "az offokat tudja tolni és azt hiszi, hogy ettől lesz menő".
Az alsóbb évesek pedig még gyerekesek. Kereskedelmi, vendéglátós suliba járok és van gazdasági ismeretek is. A mostani 9.-10.-esek azon nevetnek órán, hogy kielégíteni és megkérdezik a tanárt, hogy hányszor fogja még ezt mondani. Hát basszus, tudjuk már különbséget tenni a kielégíteni szó szexuális és gazdasági jelentősége között. Meg sok más kérdésben is éretlenek még egy normális párkapcsolatra.
Sportolok, de ez sulis sport, és csak lányok vannak, szóval még itt sem tudnék ismerkedni.
Már annyi mindent kipróbáltam, hogy esélyt adjak a kapcsolatnak. Sokszor olyan helyeken jövök haza, amerre ezelőtt nem jártam, suli után, ha van időm és nem olyan nehéz a táskám, szoktam sétálgatni, mondjuk közbe be-be nézek egy két boltba, de akkor is. Ráadásul ilyenkor egyedül szoktam sétálgatni, mert a legtöbben sietnek a buszhoz vagy valami, ami akár külön jó lehet, mert sokszor hallom, hogy a pasiknak gondjuk van azzal, hogy a lányok csapatban járnak mindenhova.
Már nagyon hiányzik egy fiú, egy társ, akivel támogathatnánk egymást, akit megölelhetnék (és itt nem arra gondolok, hogy odamegyek anyukámhoz és megölelem), akihez odabújhatnék, akivel kiegészítenénk egymást.
Annyira nincs tapasztalatom ilyen téren, hogy igazából azt sem tudom, mit kellene tennem, ha lenne kiszemelt.
Szóval, a kérdés szerintem egyértelmű. Tanácsokat, tippeket várok, hogy hol és hogyan ismerkedhetnék korombeli (16-20éves) fiúkkal.
16/L
Részben igazad van a netes ismerkedéssel kapcsolatban, mert bárki bármit írhat, bármilyen képet feltölthet, élőben kicsit másabb. Viszont élőben is ugyanúgy lehet hazudni (vannak, akik profi szinten űzik ezt, és ártatlan, tágra nyílt szemmel mondják a kis hazugságaikat), ugyanúgy érnek kudarcok, csalódások, sérelmek. Egy idő után a hazugságok úgyis kiderülnek, még a neten is, csak itt legfeljebb több idő telhet el addig. Ha kiszűröd azokat, akik idióták, nem hűségesek, nem gondolkodnak komolyan stb. (ha többet beszélgetsz, levelezel valakivel, egy idő után úgyis kiderül mindez), akkor nem sokkal nagyobb az esélye annak, hogy belefutsz egy csalódásba, ugyanis nem kell kötelezettséget vállalnod semmire, pár levél még semmit nem jelent, addig pedig úgysem érzel semmit senki iránt, amíg meg nem ismered őt. Bizonyos mértékben a netes társkeresés is bizalom kérdése, de ugyanígy lehet "lutri" az élő ismerkedés is. Most nem rábeszélni akarlak, csak a net sem életveszélyes, és nem csupa hazugság, csak éppen picit jobban oda kell figyelni.
Élőben ott vannak a lehetőségek, amiket korábban említettem. Kipróbáltad már valamelyiket (nem számonkérés, csak kíváncsiság)? Vagy mondjuk még megkérhetnéd a barátnőidet, hogy mutassák be neked néhány fiú ismerősüket, plusz ha társaságban vagy, akkor időről időre bővülhet az ismeretségi köröd, újabb embereket ismersz meg a már meglévő kapcsolataid révén. Persze ha nem érzed jól magad, akkor nem kell közöttük lenned. Egyébként inkább egyedül szoktál lenni, vagy azért valamilyen formában szoktál társaságban is? Ha csendesebb típus vagy, akkor picivel talán nehezebb dolgod lesz, de nem lehetetlen küldetésre vállalkoztál.
Még arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tudod közel engedni magadhoz az embereket, és hogy te mennyire tudsz közel kerülni hozzájuk. Szóval hogy könnyen meg tudsz-e nyílni, mennyire mélyek a kapcsolataid az emberekkel.
Valamelyik nap suli után fagyizni mentünk, kicsit le is ültünk a fagyizó teraszán, igaz, a legjobb barátnőmmel voltam. Az itteni programajánlókat nézegetem, hogy milyen program lehet mostanában, ami érdekelne és szívesen elmennék. Nem utolsó sorban tegnap a büfében flörtöltem egy sráccal. Már többször láttam a suliban, néha-néha rá is néztem, hát most volt alkalmam kicsit flörtölgetni. Azt hiszem jól sikerült, de majd kiderül, hogy lesz-e tovább, vagy ennyi volt.
Egyébként szeretek új embereket megismerni, viszont vannak fiúk, akikkel nem megy úgy az ismerkedés. Ideges leszek a társaságukban és nem feltétlen azért, mert opcionális pasijelöltet látok bennük. Egyszerűen csak jobbnak érzem őket magamnál, vagy úgy érzem, hogy ők simán cikiznének vagy valami, ezért kicsit idegesebb vagyok, ilyenkor talán még egy kicsit nehezebben is nyílok meg, de alapvetően nincs gond új kapcsolatok kialakításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!