Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan ismerkedhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedhetnék korombeli fiúkkal?

Figyelt kérdés

1-2x eljárok bulizni, de mindig ugyanazokkal az emberekkel. A buli nálunk annyit jelent, hogy ha városi programok vannak, akkor kimegyünk oda, megnézzük a koncerteket, megiszunk egy sört és beszélgetünk. Vagy beülünk valahova, ahol szól a zene, de lehet mellette beszélgetni.

De hogy őszinte legyek, nem is mindig érzem jól magam, ezért nem megyek el túl sokszor.

A suliban az évfolyamtársaimat nagyjából ismerem. Aki normálisabb, akit akár eltudnék képzelni magam mellé, annak van barátnője. Olyannal meg nem kezdek, aki csak "az offokat tudja tolni és azt hiszi, hogy ettől lesz menő".

Az alsóbb évesek pedig még gyerekesek. Kereskedelmi, vendéglátós suliba járok és van gazdasági ismeretek is. A mostani 9.-10.-esek azon nevetnek órán, hogy kielégíteni és megkérdezik a tanárt, hogy hányszor fogja még ezt mondani. Hát basszus, tudjuk már különbséget tenni a kielégíteni szó szexuális és gazdasági jelentősége között. Meg sok más kérdésben is éretlenek még egy normális párkapcsolatra.

Sportolok, de ez sulis sport, és csak lányok vannak, szóval még itt sem tudnék ismerkedni.

Már annyi mindent kipróbáltam, hogy esélyt adjak a kapcsolatnak. Sokszor olyan helyeken jövök haza, amerre ezelőtt nem jártam, suli után, ha van időm és nem olyan nehéz a táskám, szoktam sétálgatni, mondjuk közbe be-be nézek egy két boltba, de akkor is. Ráadásul ilyenkor egyedül szoktam sétálgatni, mert a legtöbben sietnek a buszhoz vagy valami, ami akár külön jó lehet, mert sokszor hallom, hogy a pasiknak gondjuk van azzal, hogy a lányok csapatban járnak mindenhova.

Már nagyon hiányzik egy fiú, egy társ, akivel támogathatnánk egymást, akit megölelhetnék (és itt nem arra gondolok, hogy odamegyek anyukámhoz és megölelem), akihez odabújhatnék, akivel kiegészítenénk egymást.

Annyira nincs tapasztalatom ilyen téren, hogy igazából azt sem tudom, mit kellene tennem, ha lenne kiszemelt.

Szóval, a kérdés szerintem egyértelmű. Tanácsokat, tippeket várok, hogy hol és hogyan ismerkedhetnék korombeli (16-20éves) fiúkkal.

16/L

2011. szept. 16. 19:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

én 18/F vok és nekem is ez a gondom + én nem járok bulizni, suliba se, dolgozni se, társasági körökbe se és már azon gondolkozom hogy a 40 éves szűz film nem csak vicc... =(

"sajna" éretteb vok a korosztályomnál, de lehet hogy épp ezért nem kellek senkinek. (bocs az OFF-ért ha az volt)

2011. szept. 17. 00:13
 22/34 A kérdező kommentje:

Az érdeklődési köröm szerintem elég tág. Érdekelnek a sportok, leginkább a kézilabda és a F1, ezeket amikor csak tudom megnézem. A F1-el olyan szinten vagyok, hogy inkább felkelek reggel korán, és késő estig tanulok, de meg nézem. A kézilabdát pedig nem csak nézni, játszani is szeretem. Ezenkívül pl. a kajak-kenu, úszás világversenyeket is szívesen nézem, sőt, amikor a foci vb volt, abból is megnéztem néhány meccset. Imádom a zenét, szeretek rá táncolni.

És nagyon érdekel az emberi lélek. Hogy mit miért csinálunk, szeretem meghallgatni a másikat, ha látom, hogy problémája van, szeretek segíteni, és ha nagy lelki válságba jutok, örülök, ha rajtam is próbálnak segíteni.

Nem mondanám magam egy bomba nőnek, de szerintem reálisan látom önmagamat. Van rajtam egy 4-5 kg plusz, de egységesen oszlik el, így nem olyan feltűnő. Kb. annyi, hogy nem ez a modell alkatú lány vagyok, hanem normál alkatú. Sminkelni szoktam, de szolidan, a szemem és a szám szerintem szép.

Köszönöm a tanácsokat, sokat segítettek. Bár a budapesti ötletek mind jók, számomra egyik sem megvalósítható, mert nem pesti vagyok.

16/L

2011. szept. 17. 08:30
 23/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, merre laksz? :))
2011. szept. 17. 21:42
 24/34 A kérdező kommentje:
Észak-Magyarországon, ennél pontosabb adatot nem írok, legyen elég ennyi:)
2011. szept. 18. 09:32
 25/34 anonim ***** válasza:
Az érdeklődési körödből kiindulva: jó lehet neked bármilyen sport (túrázás pl.), ott nagy eséllyel vannak fiatalok is. A zene és a tánc megint jó, mert járhatsz pl. táncoktatásra, társastáncot is tanulhatsz, ott is biztosan akadnak fiúk. Zenéből nem tudom, melyik stílus a kedvenced, de szoktak rendezni olyan komolyzenei előadásokat, ahol részletesen elemzik is az elhangzott műveket (mondjuk ez inkább Pesten), de bármilyen stílusban vannak koncertek. Ha az emberi lélek érdekel, akkor itt is vannak előadások (bár talán az idősebbek részesítik előnyben ezeket), menj könyvtárba, és kérj segítséget egy számodra szimpatikus fiútól. :)) Járj kiállításokra, a művelődési házakban is szokott lenni jó sok program, indulnak különböző tanfolyamok, mondjuk neked nyilvánvalóan ez nem passzol annyira a suli miatt. Egyébként mennyire szoktál megnyílni (nem csak a fiúknak, hanem úgy általánosságban), mennyire tudsz kapcsolatot teremteni idegenekkel? Vagy ha pl. tetszik neked egy fiú, akkor szoktad őt biztatni valamilyen módon, mondjuk mosolygással, szemezéssel?
2011. szept. 18. 20:54
 26/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tanácsot! Nagyon sok jó ötletet adtál! :)

Alapvetően nincs gond az ismerkedéssel. Imádok barátkozni, suliba, amikor új osztálytársunk érkezett (tavaly és idén is jött), odamentem beszélgetni, mondtam, hogy nyugodtan szóljon, ha van valami, ha nem tud valamit, vagy segíteni kell. Meg úgy a suliba is, elég sok mindenkivel jóba vagyok. Szeretek beszélgetni és szerintem nincs is gondom ezzel.

Persze, ha számomra nagyon szimpatikus fiúval kezdek el beszélgetni, izgulok, de azt hiszem, ez természetes ilyen korban. :)

2011. szept. 19. 15:31
 27/34 anonim ***** válasza:

Örülök, ha segíthettem.

Egyébként akkor szerencsés alkat vagy, ha könnyen tudsz ismerkedni. Az tényleg természetes, ha "izgulsz", de nem csak a ti korosztályotokra jellemző ez, pl. nálam is megesik, igaz, nem vagyok túl gyakorlott. :))) Annyi lehet a probléma, hogy a te korosztályodban még elég kevés az az ember, aki komolyabb kapcsolatra vágyik, és nehezebb is őket megtalálni. Ezért nem feltétlenül célszerű, ha te kezdeményezel egy fiúnál, nehogy könnyen kaphatónak gondoljanak, akit bármikor el lehet csábítani, de annyi mondjuk belefér, ha "segítséget kérsz" valakitől. Gondolom, fognak majd csalódások érni, de ne add fel, egy idő után biztosan találsz majd valakit. Mondanám, hogy engem, de hát már megvénültem. Sajna sok az olyan fiatal, aki csak kalandot keres, és felszínesen gondolkodik, őket kell kiszűrnöd. A többi meg már menni fog magától, csak meg kell találnod a környéketeken azokat a helyeket, ahol normálisan, kulturáltan tudsz ismerkedni (utca, buli, diszkó nem jó, viszont ha kipróbálsz párat azok közül, amiket a múltkor írtam, akkor hátha bejön valami).

2011. szept. 19. 20:43
 28/34 anonim ***** válasza:

Üdv! 19 éves, értelmes, kissé zárkózott srác vagyok. Nagyon érzelmes vagyok, de a való életben sajnos nem bírok megnyílni a lányok előtt.

Tudom, hogy sokan írtak már privit, ezért én nem írok, mert nem akarlak zaklatni, de ha Te szeretnél esetleg egy ilyen sráccal beszélgetni, írj rám bátran!

2011. szept. 21. 20:34
 29/34 anonim ***** válasza:
valaki könyörgöm magyarázza meg, hogy miért van az összes rokonszenves 'ismeretlen' az ország másik végében? biztos azért ilyen gyenge a lányok színvonala errefelé, mert eddig mindig csak az derült ki, hogy aki értelmes az **** messze van. És hiába hangzik hülyén, velem tényleg ez van, a jófej ismerőseim közül is mindenki rohadt messze van.
2011. szept. 21. 20:36
 30/34 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, de nem vagyok híve az internetes társkeresésnek. Lehet, hogy furcsán hangzik, lehet, hogy bizalmatlannak tűnök, de az interneten mindenki azt ír, amit akar. Én is írhatnám magamról, hogy magas, nőies alkatú, szőkésbarna hosszú hajú, kék szemű, nagymellű lány vagyok. Honnan tudnátok, hogy igazat írok-e?! (egyik sem igaz állítás.)

Másrészt, hiszem, hogy itt a közvetlen környékünkön van az a fiú, aki egyszer a barátom lesz, és nem az ország másik végében. És ezt üzenem az utolsó válaszolónak is. Biztos, hogy a ti környéketeken is vannak normálisabb korodbeliek, akikkel lehetne haverkodni, csak meg kell őket találni.

Én inkább arra várok válaszokat, hogy hol és hogyan lehetne ismerkedni (az interneten kívül).

2011. szept. 22. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!