Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak milyen az ideális ülső? Egyáltalán mennyire számít az?
Magas (180 cm+), vékony, fekete/barna haj, zöld/barna szem.
többi nekem mind1.
Nincs ideális külső szerintem. Az ápoltáság, ami fontos. Ezen kívűl mindenkinek más az ízlése.
Engem például sokszor olyan férfiak fognak meg, akik egyébként nem is az eseteim, helyesnek sem helyesek (és nem nem gazdagok:) ), mégis ha vlami megfog nem érdekel, hogy van rajta plusz x kiló, vagy kicsit kiáll a füle, nagyobb az orra ..stb.
Sötétbarna haj (hosszú haj előny), barna szem, magasság: 175-180 cm. :)
Lehet piercingje, tetoválása, bejön, de ne vigye túlzásba.
Persze ha nem pont így néz ki, az sem világvége, csak ilyen az esetem. :D
Nekem régebben a barna bőrühajúszemü (nem tudok hosszú ü-t írni) pasik tetszettek, de a barátom meg szőke volt és kék szemü:D most így azt mondom h inkább a barnák de ez szinte egyáltalán nem mérvadó. A lényeg az h legyen kb 170+, sportoljon(!) tehát izmos legyen és NE LEGYEN GÖRNYEDT!!! Ezt muszáj kiemelni mert majdem mindenki az. (ja és én személy szerint örülök h divat lett a kondi:D de szerintem nem csak én a lányok közül;):D)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!