Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális fiú 15-16 éves lányoknak?
16 éves középiskolás fiú.
Még nem volt barátnőm, de már egy ideje fejlesztem magam, vagyis próbálok teszek valamit, de ez nem elég.
Hogyan tudnék változni pozitív irányba, külső és belső tulajdonságokban egyaránt?
Előre is köszi a jótanácsokat! :)
16 fiú
Hirtelen ki férfiasodsz úgy nézel ki, mint egy huszonéves.
Menő kocsid van, magabiztos vagy.Bárkinek be mersz szólni,tele
vagy pénzzel. Na ha ezek meg vannak tuti észre fognak venni
téged de általában ha van pénzed az is elég szokott lenni.
Ideális fiú 15-16 éves csajoknak.
-Min 23 éves legyen.
-Legyen pénze.
-Legyen motorja vagy legalább autó
-Vigye el diszkóba a kis csajt utána dugja meg erdőszélén hátsó ülésen.
-Nem baj ha tahó.
-Lehetőleg szolibarna műmájer legyen.
-És a haverjai a kis csaj barátnőit dugják.
Attólfügg melyik csajkategória figyelmét akarod felkelteni. Pl ha a ribancosokét akkor: Izom, sok haver, sok pénz, sok bulizás, mindenkinek beszólogatós humorzsák
Ha a divatosokét: legyél páWWWWWhaaHh. (-.-'') szóval higénia, kezdj el hisztizni ha valaki a hajadhoz akar érni, mindig legyél olyan mint aki msot lépett ki egy magazinból.:D
Ha az emósokét: Lazokét ne. xd de amúgy növeszd meg a hajad és vasald + deszkás cipő csőgatya előny - gondolom
Ha a punk rock ilyesmi: acélbetétes :D
Ha a kockákét: legyél techguru :D
Ha a deszkásokét (stílusra célzok): csak simán legyél jófej és ne akard csak megb*szni. meg lehetsz félénk is. csak ne az a habiraj k.cs.g :D
én személyszerint az utolsóba tartozom, és jumpoltam szóval nekem a fiúmnál az is előny hogy ő dnbzik :D (mertmostmár énis HAHAH) na de ezcsak személyes tapasztalat
remélem segitettem. písz :D
15L
Ha a rockerekét:
Mi az a jumpolás?
Találkoztam egy ilyen lánnyal, nem igazán értem, mi akar lenni és mi jó ebben.
Valami táncszerűség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!