Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem merek odamenni hozzá (juk)?
vegyél erőt magadon. úgyis pofára esel elégszer amire találsz valami értelmeset, aztán azzal is pofára esel. így megy ez, elég ritka az egyből egy és azzal leéled az életedet. valamikor el kell kezdeni a hibákból tanulni és kamatoztatni a köv alkalommal. ha csak ide irkálsz és sírsz hogy jaj mit hagytam ki akkor soha nem lesz senkid.
lazulj el, számolj el tízig aztán lépj oda hozzá egy mosollyal. ha elutasít akkor ennyi. a következővel majd más lesz talán. ilyen ez a sport:)
Őket hívjam magamhoz? :O
Az én látásmódom lenne beszűkült vagy csak a tapasztalat hiányzik?!
Mire gondolsz ezalatt?
bix:
Ez a lány most kicsit más volt mint a többi :/
Ez az erőt venni magamon... hát, minden máshoz megvan a bátorságom :/ :) Valahogy nem megy. Ez az eset most Mekdonáldszos (nem akarok különösebben reklámozni azért írtam így) volt. Oda tudtam volna menni, inkább attól tartok hogy nem tudom miről beszéljek vele. Mondjuk lehet hogy nem lenne a legbölcsebb odamenni úgy hogy "Na milyen a sült krumpli" :D
Megmondom neked őszintén nem az utólagos siránkozásért írtam ide, hanem inkább a véleményekért és tanácsokért. Itt sokat okosodhat az ember.
A privi alatt gondolom e-mailre gondoltál, az még nem jött meg sajnos, de kérlek ha olvasod a válaszom, írd meg nekem facebookon:
facebook.com/Jocca666
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat, nyomtam egy zöldmancsot :)
Első jól írta. Élj olyan életet amibe bevonzod a csajokat. Ezen normális munkát értek és közösségi életet - nem összetévesztendő a napi 12 óra rabszolgamunkával és a minden hétvégén hullarészegre ivással.
Ha ez nem megy akkor marad a keresgélés.
Mitől égsz be azért mert elküldött? Te megpróbáltad, de ő ne élt a kínálkozó lehetőséggel. nem a te hibád, hanem az övé, ha valaki feladja a labdát illik lecsapni.
lép tovább keress mást, és próbálkozz újra.
meglepődnél hogy a legszarabb csajozós szövegek megfelelően előadva simán bejönnek. egy milyen a sültkrumpli pl simán bejöhet mert 1: meghökkenti egy picit 2: max elröhögi magát.
nézd meg milyen a testbeszéd. mosolyog? rádnéz? elkapja a tekintetét és nem kerei újra? elkapja de mosolyog és azért még vissza vissza néz? ha a szeme azt mondja legalább hogy talán és nem burkolózik be a krumpliba mintha olyan érdekes lenne akkor simán be lehet játszani egy ilyet is. nem a szöveg a lényeg. mondhatod a kettő hatványait is ha jól adod elő... légy határozott és csinálj úgy mintha tudnád mit csinálsz még akkor is ha nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!