Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonság amire nem tudtok nemet mondani fiúk?
Figyelt kérdés
Azt már tudom ,hogy milyen belső tulajdonság fog meg egy pasiban:magabiztosság,lazaság stb...sokszor van, biztos veletek is előfordult, hogy valaki nem tetszett külsőre annyira de a magabiztos fellépése meg ugy a személyisége megfogott teljesen.Mi az ami egy nem annyira szép csajba is annyira megfog?báj?vagy miii?2011. szept. 15. 14:59
11/15 anonim válasza:
én azt szeretem ha egy csaj okos, de ne legyen annyira az, mint én.
14/15 anonim válasza:
nyílván a kommunikáció képessége és az ha megértjük egymást és mindig vannak közös témáink. nekem ez a legfontosabb hogy mindig legyen miről beszélni mert így közeledünk egymáshoz és jobban megismerjük egymást. de az se hátrány ha rohadt jól néz ki. :D
15/15 anonim válasza:
A szőrös mell, és a szaros segg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!