Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a lányokat is visszautasítják vagy csak a fiúkat?
annyiban egyet értek: (vicc alapján)
A Nő olyan mint a parkoló: A jó már foglalt a többi vagy fizetős vagy nyomorék (kinek nem inge...)
23f
2x kezdeményeztem eddig pasinál.(mert olyan jeleket adtak, hogy bejövök nekik). Mindkettő visszautasított.
Azóta megfogadtam, hogy soha többé nem kezdeményezek, mert ezek szerint sz@r az ítélőképességem.:)
23/L
Nálam egyszer kezdeményezett egy gyönyörű szép lány. Ő 100%-ig biztos volt benne, hogy nekem ő tetszik, mert egyszer elmondtam neki, de ő akkor foglalt volt. Már nagyon bánom hogy NEM utasítottam vissza akkor amikor először éreztem, hogy valami nem stimmel a csajjal. Nála aljasabb, bunkóbb, érzéketlenebb nővel még eddig nem találkoztam. Nagyon nagy fájdalmat okozott, bár legalább azt megtudtam, hogy semmit nem vesztettem azzal, hogy végülis nem lett közöttünk semmi. Aláírom, az az én hibám hogy nem hallgattam a józan észre, és hagytam hogy elcsavarja a fejemet majd szórakozzon velem. Dehát folyton ott volt bennem, hogy "á ő biztos nem olyan, nem nézem ki belőle..."
Látod kérdező, ez egy jó példa arra, amikor le kellett volna rázni egy rendkívül vonző nőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!