Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a lányokat is visszautasítják vagy csak a fiúkat?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy egy csinos csajt lerázzon valaki. Szerintem ők nem tudják, milyen nehéz elviselni a kosarat. De azért örülnék, ha elmondanátok a tapasztalataitokat erről, mert 21 éves fejjel szégyenszemre fogalmam sincs, a nők mit szeretnek, gondolnak vagy éreznek. Kíváncsian várom az értelmes válaszokat, a többit figyelembe sem veszem, mert én komolyan kíváncsi vagyok, hogy a nőknek milyen problémája lehet ismerkedés terén. Ja, és kort valamint nemet is írjatok, legyetek szívesek!
Én tegnap lazán visszautasítottam egyet... Mondjuk az én szívem egyébként is foglalt... Szóval esélye nem volt nálam... Finom voltam és kimért...
2011. szept. 15. 13:35
2/13 anonim válasza:
Őszintén szólva nem kerültem olyan helyzetbe, hogy lehetőségem lett volna visszautasítani egy lányt... :D
2011. szept. 15. 13:37
3/13 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam senkit sem visszautasítani, mert még ha akarnám, akkor sincs kit. Viszont már jó párszor kikosaraztak, volt hogy nagyon durván is :( :S
2011. szept. 15. 13:38
4/13 anonim válasza:
A jó csajok manapság sajnos azt hiszik h övék a világ és igazi k*rva lesz a legtöbből. ha meg jó fej és nem kva akk már foglalt.:S
2011. szept. 15. 13:46
5/13 anonim válasza:
Engem így nagyon direktbe csak egyszer utasított vissza egy fiú, és azon meglepődtem, mert a viselkedése egészen mást sejtetett, de mondom van ilyen. Más esetekben inkább megéreztem, ha mégse jövök be az illetőnek, és akkor nem zargatom tovább. Szerintem észre lehet venni az ilyesmit, bár lehet csak azért, mert a lányok jobb testbeszédolvasók.
Különben kérdezted nekünk mi okoz problémát ismerkedéskor, nekem főleg az, hogy eldöntsem ki az aki komolyan akar járni, ki az aki meg csak meg akar dugni. Van persze a nyilvánvaló, de sajna vannak olyan szemetek, akik egész jól megjátsszák magukat.
20L
2011. szept. 15. 13:47
6/13 A kérdező kommentje:
3.nak: na ez meg a másik. Általában azért nincs csajom, mert vagy foglalt, nem tetszik vagy én nem tetszem nekik. A legutóbbiból van a legtöbb. Úgyhogy marad a kezem, beszélgetni meg tudok haverokkal. Azt ennyi
2011. szept. 15. 13:49
7/13 A kérdező kommentje:
4.nek: köszi a választ. Én is szeretnék komoly kapcsolatot, de egyszerűen nem jövök be senkinek, aki megtetszik. Vagy ha mégis bejövök, akkor nem tudok róla. Az is lehet, mert abszolút nem értem a testbeszédet, csak ha már nyíltan rám szólnak hogy húzzak már el, viszont az meg rohadt szarul esik és elveszi a kedvemet is az egésztől. A megjátszásról meg annyit, hogy én még a saját érzéseimet is alig tudom kifejezni, nemhogy a nem létezőeket. Az ismerkedés szerintem nem nekem való(vagy még nem értem meg rá, pedig már majdnem 21 vagyok). Szóval szeretném a dolgot, meg minden, de úgy érzem, ez nem az én világom :S
2011. szept. 15. 13:54
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok csinos csaj. Ez pl. egy alapprobléma ismerkedés terén. Bár láttam már magamnál előnytelenebb külsővel megáldott pácienst pasival, férjjel. Ilyenkor aztán alaposan el lehet kenődni, hogy ha neki van, neked miért nem akad vki. Mivel jobb ő, te meg miért nem vagy elég jó senkinek. Ez most elég aktuális nekem egy termetes kosár után. Iszonyú, h kitálalod az érzéseid, és semmi. Még akkor is, ha nem remélsz semmi jót...
20on felül/N
2011. szept. 15. 18:24
9/13 anonim válasza:
Sajnos a csajokat is visszautasítják..... :/
Szerettem volna járni egy sráccal, de ő nem akart mert szeretné visszakapni a volt barátnőjét. Mondjuk meglehet érteni, de akkor is pocsék érzés volt.
Aztán itt már tényleg nem számított, hogy szebb vagyok, mint az exe (mások mondták).
Elvégre nem azért szereti, mert a legszebb, hanem egyszerűen mert " ő " az.
17/L
2011. szept. 15. 21:32
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mondjuk én sose lennék olyan, hogy egy csinos csajt visszautasítanék. Az nálam soha vissza nem térő alkalom, mert engem egyáltalán nem szoktak észrevenni. Lehet, hogy nincs olyan kisugárzásom, nem tom. És sajnálom, mert én is tudom, milyen rossz érzés, ha nem kellesz valakinek, aki megtetszik. Ezért is félek aktívan részt venni az ismerkedésben. Nekem sok időbe telik, míg felkelek egy pofára esés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!