Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "mai" CSÓKról? (bővebben lent. )
Arra lennék kíváncsi, hogy én tartom-e "furának" azt, hogy fiú-lány már ismerkedésnél smárol/csókolózik. Ugyanis alig néhány évvel ezelőtt a csók már kicsit komolyabb kategóriába tartozott mint az ismerkedés. Elszomorítónak tartom, hogy fiatalok (és időnként idősebbek) tömegei a csókot csak fizikai kontaktusként kezelik, nem pedig aszerint amit valójában jelent. Mert egy csók azért csók, mert érzelmeket közöl, megmutatja, hogy a két fél tényleg szereti egymást. Szerintem nem szabadna mindenkinek mindenki nyálát kicserélgetnie már az első alkalommal, hogy megismerik egymást.
Nektek erről mi a véleményetek?
Én megértem az álláspontod, tisztellek is a véleményedért, de nem értek vele egyet.
Egy két randinál még nincsenek feltétlenül mély érzések, de vonzalom igen, és szerintem ez egy csókhoz bőven elegendő.
Egyetértek a 21.38-as kedves válaszolóval.
(nem vagyok tini elmúltam már 30 réges-rég)
Egyetértek.
Régebben pár bnőmmel mikor eljártunk "iszogatni", (14évesen...-.-),az egyik "összejött" egy sráccal, vagyis konkrétan azt csinálták hogy elvoltak ott mindenfelé este, meg néha "csókolóztak"(=kb kardoztak a nyelvükkel ahogy láttam), másnap kérdeztem hogy járnak, vagy mi van a sráccal, erre ő, hogy jaa nem csak úgy elvoltak. Én meg csak néztem, hogy ez milyen új fajta kapcsolat,vagy mi? le vagyok maradva...
Én 22 vagyok, szóval nem tini már, de a véleményem ez.
A szexről már más, az tényleg egy intimebb dolog,bár ezt is lehetne boncolgatni, mert akárki akármit mond, létezik első látásra szerelem is, és akkor szerintem felesleges várni, magával cseszik ki egy pár, ha húzza halassza a dolgot, holott szereti, tiszteli a másikat és bízik benne.
Minden esetre ez azért ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!