Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi? Bővebben lent.
...aki komoly, udvarias, magas, fehérbőrű, ápolt, hosszú, fekete, hullámos haja van, esetleg rövid szakálla/bajusza és metált hallgat?
(Kérlek, kímélj meg a rosszmájú megjegyzésektől. Komolyan érdekel, hogy hiába várok-e több éve. N/18)
Örülök, ha sikerült felvidítanom téged:)
Talán egyszer...de ez nagyban függ attól is, hogy melyik felén élsz az országnak :)
A kicsit idősebb alatt mennyi a minimum amire gondolsz? :)
Jaj. Ezt a kérdést általában a vidékiek szokták föltenni. Az ország közepén lakom, pontosabban Pesten.
És... hát olyan +2 év minimum. Persze ez függ a szellemi érettségtől is. :D (ezzel senkit sem szerettem volna megsérteni, elnézést kérek)
A magasságom átlagos, 171 cm. Hajam hosszú hullámos, sötétbarna (majdnem fekete).
Na meg komoly is vagyok meg udvarias :). Szakállam is van bajszom nincs most, de megszoktam kicsit növeszteni.
A metált (főleg thrash, death) egyenesen imádom.
23/F
A nap végére egyre jobb kedvem lesz. ^^ Kedves utolsó válaszoló, köszönöm neked is. :3
Sonata, csak nem debreceni vagy? :D :D
Arra lennék még kíváncsi, hogy nektek milyen lányok tetszenek. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!