Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik ilyen férfi? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

...aki komoly, udvarias, magas, fehérbőrű, ápolt, hosszú, fekete, hullámos haja van, esetleg rövid szakálla/bajusza és metált hallgat?

(Kérlek, kímélj meg a rosszmájú megjegyzésektől. Komolyan érdekel, hogy hiába várok-e több éve. N/18)

2011. szept. 14. 18:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mások szerint komoly és udvarias vagyok, nálad magasabb(175cm), a bőröm eléggé fehér, a hajam is hosszú, de nem fekete, hanem sötétszőke vagy szőkésbarna (kinek hogy tetszik). Kis szakáll is van, és igen, metalt hallgatok :D
2011. szept. 14. 19:24
 22/36 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! Visszatért az életkedvem. ^^ Örülök, hogy írtál. Remélem, egyszer majd találkozunk. :)
2011. szept. 14. 19:35
 23/36 A kérdező kommentje:
Kedves linkelő, köszönöm, hogy linkeltél. xD Igen, valami ilyesmire gondoltam, de kicsit talán idősebbre. :D
2011. szept. 14. 19:39
 24/36 anonim ***** válasza:

Örülök, ha sikerült felvidítanom téged:)

Talán egyszer...de ez nagyban függ attól is, hogy melyik felén élsz az országnak :)

A kicsit idősebb alatt mennyi a minimum amire gondolsz? :)

2011. szept. 14. 19:41
 25/36 A kérdező kommentje:

Jaj. Ezt a kérdést általában a vidékiek szokták föltenni. Az ország közepén lakom, pontosabban Pesten.

És... hát olyan +2 év minimum. Persze ez függ a szellemi érettségtől is. :D (ezzel senkit sem szerettem volna megsérteni, elnézést kérek)

2011. szept. 14. 19:46
 26/36 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van vidéki vagyok(Hajdú-Bihar megye) :D. Engem pedig nem sértettél meg, mert szellemileg is érettnek vélnek mások, és a +2 év is megvan (21).
2011. szept. 14. 19:52
 27/36 anonim ***** válasza:

A magasságom átlagos, 171 cm. Hajam hosszú hullámos, sötétbarna (majdnem fekete).

Na meg komoly is vagyok meg udvarias :). Szakállam is van bajszom nincs most, de megszoktam kicsit növeszteni.

A metált (főleg thrash, death) egyenesen imádom.

23/F

2011. szept. 14. 19:59
 28/36 A kérdező kommentje:

A nap végére egyre jobb kedvem lesz. ^^ Kedves utolsó válaszoló, köszönöm neked is. :3

Sonata, csak nem debreceni vagy? :D :D

Arra lennék még kíváncsi, hogy nektek milyen lányok tetszenek. :3

2011. szept. 14. 20:09
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem vagyok debreceni, attól kicsit messzebb lakom. Hogy milyen lányok tetszenek? Ha nincs a mai fiatalságra oly nagyon jellemző plázacica beütése, és nincs elhízva, akkor szinte bármilyen lány szóba jöhet(ne)...
2011. szept. 14. 20:17
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az információkat. :+ További szép estét! ^^
2011. szept. 14. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!