Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik ilyen férfi? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

...aki komoly, udvarias, magas, fehérbőrű, ápolt, hosszú, fekete, hullámos haja van, esetleg rövid szakálla/bajusza és metált hallgat?

(Kérlek, kímélj meg a rosszmájú megjegyzésektől. Komolyan érdekel, hogy hiába várok-e több éve. N/18)

2011. szept. 14. 18:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
az már jobb. :D
2011. szept. 14. 18:23
 12/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :3 Valójában nálam nem annyira nehéz magasabbnak lenni... (169)

Ez csak egy kérdés volt. Természetesen nem ragaszkodom ennyire az elképzeléseimhez, de annyi megalkuvás volt eddig az életemben, hogy megengedem magamnak azt a luxust, hogy legyenek elképzeléseim.

2011. szept. 14. 18:32
 13/36 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok viszont nem annyira hosszú a hajam és nincs bajuszom 181 cm magas vagyok :D
2011. szept. 14. 18:32
 14/36 anonim ***** válasza:
89%
18 évesen biztos veszett sok megalkuvás lehetett az életedben...
2011. szept. 14. 18:34
 15/36 anonim ***** válasza:
Utolsó jól írja :-)
2011. szept. 14. 18:43
 16/36 anonim ***** válasza:
Sosem fogsz ilyet találni sem Te, Kérdező sem pedig a többi nő aki a Szőke Hercegről álmodozik. Max 1-2 menetre, de nem hosszútávra. Jön, aki jön. Érd be azzal, ne válogass. Ha azt teszed, egyedül öregszel meg :-)
2011. szept. 14. 18:46
 17/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen nincs. A "komoly, udvarias, magas, fehérbőrű, ápolt" ilyet találsz. Ezt tudom biztosítani. "hosszú, fekete, hullámos haja van, esetleg rövid szakálla/bajusza" Nagyon nagyon kicsi az esélye annak, hogy ezek az előző elképeléssekkel (főleg az ápolttal, vagy a fehér bőrűvel...) megegyezzék. "metált hallgat" ilyen is tuti van, de csak az egyik csoportot választhatod hozzá.

17/F

2011. szept. 14. 18:50
 18/36 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Egyébként nyilván furcsán hangozhatott az előző kijelentésem, sosem szoktál elhinni, de most nem állok neki elmesélni az élettörténetemet.

Egyébként volt idő, mikor azt a szemléletet követtem, hogy azzal leszek, aki rám néz. Őszintén mondom, annál még az is jobb, ha egész életemben egyedül maradok.

2011. szept. 14. 18:55
 19/36 anonim ***** válasza:

Ahahahahaaaa!! :''DDD BAJUSZ???? röhögök mind a hülye.

Nekem álmaim hercege ennek az ellentétje. Am rengeteg ilyen van a világon..jómagam is ismerek párat,de aki ilyen az nagyon hülyee. Egyáltalán nem komoly.

2011. szept. 14. 19:10
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

pl. ő ?

[link]

2011. szept. 14. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!