Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi? Bővebben lent.
...aki komoly, udvarias, magas, fehérbőrű, ápolt, hosszú, fekete, hullámos haja van, esetleg rövid szakálla/bajusza és metált hallgat?
(Kérlek, kímélj meg a rosszmájú megjegyzésektől. Komolyan érdekel, hogy hiába várok-e több éve. N/18)
Köszönöm a válaszokat. :3 Valójában nálam nem annyira nehéz magasabbnak lenni... (169)
Ez csak egy kérdés volt. Természetesen nem ragaszkodom ennyire az elképzeléseimhez, de annyi megalkuvás volt eddig az életemben, hogy megengedem magamnak azt a luxust, hogy legyenek elképzeléseim.
Szerintem ilyen nincs. A "komoly, udvarias, magas, fehérbőrű, ápolt" ilyet találsz. Ezt tudom biztosítani. "hosszú, fekete, hullámos haja van, esetleg rövid szakálla/bajusza" Nagyon nagyon kicsi az esélye annak, hogy ezek az előző elképeléssekkel (főleg az ápolttal, vagy a fehér bőrűvel...) megegyezzék. "metált hallgat" ilyen is tuti van, de csak az egyik csoportot választhatod hozzá.
17/F
Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Egyébként nyilván furcsán hangozhatott az előző kijelentésem, sosem szoktál elhinni, de most nem állok neki elmesélni az élettörténetemet.
Egyébként volt idő, mikor azt a szemléletet követtem, hogy azzal leszek, aki rám néz. Őszintén mondom, annál még az is jobb, ha egész életemben egyedül maradok.
Ahahahahaaaa!! :''DDD BAJUSZ???? röhögök mind a hülye.
Nekem álmaim hercege ennek az ellentétje. Am rengeteg ilyen van a világon..jómagam is ismerek párat,de aki ilyen az nagyon hülyee. Egyáltalán nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!