Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális lányok vannak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok vannak még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Ha jobban belegondolunk a férfiak sokkal többet pedáloznak úgymond hogy egy lány felpillantson rájuk. És néha mit kapnak cserébe ? nagyon semmit... Miért változtak meg az értékrendek a mai lányokban ( tisztelet a kivételnek) Manapság csak azt nézik , van e kocsija , izmos e , az adott férfi.

És azért miért looser meg hülye valaki ha értelmesen nyilvánul meg és nem kérkedik hogy neki milyen van. És természetesen nem issza le magát mint egy disznó.

2011. szept. 13. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

elhiszem , hogy tudsz káromkodni de én nem arra voltam kíváncsi.

köszönöm megértésed.

2011. szept. 14. 17:31
 12/14 Formora válasza:

Manapság nehéz olyan csajt találni aki aki szép is,intelligens is,normális is.Én ilyennel még nem találkoztam.Na jó egyet már találtam,de ő Mexikóban él.

De a lényeg hogy ne add fel..majd kapsz te is valakit a sorstól...

Üdv:Formora

2011. szept. 14. 20:05
 13/14 anonim válasza:
Én se gyakran találkozok olyan pasival aki helyes, és intelligens, nem bunkó, van munkája, nem kapzsi, megértő, nem elmebeteg, szereti a gyerekeket, jó a humora, kedves.Ennyit erről.És tényleg ritka szépen tudok káromkodni.
2011. szept. 15. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:

09-13 22:27 "amire szügségük van"

TeremCSD meg magadnak, amire szüGséged van, te helyesításodból ítélve egészen bizonyosan roppant művelt, és intelligens széplány. XD

2011. szept. 28. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!