Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amig rendes srácként viselkedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amig rendes srácként viselkedtem nemvolt bnőm. (részletek lejjebb) Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy régen rendes srácként viselkedtem, kedves voltam a nőkkel mégsem volt bnőm.. ujabban úgydöntöttem megnézem milyen búnkónak és egónak lenni...most minden héten lehetne barátnőm akár...igaz önbizalmam nőtt jelentősen, többet adok a külsőmre is, de azért megmaradtam a régi rendes srác...(legbelül) nemtudom ti nők miért ezt szeretitek, kiváncsi lennék erre nagyon is :)
2009. ápr. 22. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

nehany kivetellel persze, de azok nagyon rovid ideig tartanak

fatercosta

2009. ápr. 22. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Mintha magamat olvasnám fiatalkoromból :)))

A nők egyszerűen igénylik, hogyha tahó vagy velük, az az igazság (99%-uk).

Én is megváltoztam, vagány lettem, meg tapló (hülyén hangzik, de én is rendes voltam belül), aztán megismertem egy tök aranyos, kedves lányt, és visszaváltoztam...el is vettem feleségül :)

2009. ápr. 22. 22:52
 13/18 anonim válasza:
100%

Nem biztos, hogy a bunkóságra, inkább a magabiztosságra ugranak a lányok. Csak van akinél a magabiztosság bunkóságban nyilvánul meg. De ez a jelenség az élet más területén is így van. Ha látványosan "leszarod" az embert, sok meghőköl ettől, mert tényleg elhiszi, hogy jobb vagy nála. Ha pedig nőből van, azt hiszi húúú de menő pasi, igazi kihívás megszerezni, biztos azért ilyen, mert bárkit megkaphatna. Ehhez jönnek a külsőségek, ahogy írtad is. Igen, sok pár egymást reprezentálja a világ előtt. Ki ne akarná hogy megirigyeljék a párját? (azok, akik ezen már túl vannak)

Kérdésem: Te a kis csúnyácskával, kis visszahúzódóval jönnél inkább össze?

31/L

2009. ápr. 23. 00:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a cipőben járok. Szerintem ez az egész nevetséges. 21 éves vagyok, még nem volt normális kapcsolatom. Amikor adtam a bunkót, leszaromot, akkor bejöttem egy-két csajnak, futottak utánam, stb, aztán amikor kimutattam hogy én igazából milyen vagyok, akkor átsoroltak barátba............. és akkor kérdem én, mit csináljak? Nem fogom színlelni, hogy egy paraszt vagyok, ha pedig magamat adom, sose lesz barátnőm.........
2009. ápr. 23. 07:13
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem a bunkóságra, hanem az önbizalomra, magabiztosságra utaznak a lányok. Aki bizonytalan, az nem tudja megvédeni, nem fogja mellette a lány a fizikai biztonságot érezni. Legyen igényes, jól öltözött (nem kell márkás, jó a turis is -az igényesebb fajtája- csak divatos legyen) és legyen jó sok önbizalma. A barátok nálam általában azok (voltak), akik nem teljesítik(tették) a fenti feltételek egyikét. Ja, és fontos a kisugárzás is. Akinek nagy az egója, az vmilyen szinten bunkó.
2009. ápr. 23. 10:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Te még csak 18 éves vagy én meg már 21 éves és ugyanez a helyzet Velem is.

Attól tartok, hogy szüzen fogunk, meghalni mindannyian, akik nem vagyunk ELÉG IZGALMASAK a nőknek.

2009. ápr. 23. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Kérdező!Így van egy pasinak taplónak kell lennie vmilyen szinten,tehát odaszólni ha valami nem tetszik,és keményen megmondani a véleményedet.Én például imádom a csinos,barna bőrű sportos szolis fenékig érő hosszú hajú csajokat.Nah a csajo,m ilyen és mondtam neki,hogy úgy merd levágatni a hajad,hogy utánna a számomat is felejtsd el örökre,ez volt a hajával.Nah amikor mondtam,hogy úgy merj egy dekát is hízni,hogy utána lehet eltűnni az életemből és soha többet ne keress,én nem disznót tartok nem kell házi koca,majd ha kell veszek egyet.Ennyi felfogta keményen edze szép hosszú haja van és szolizik.Lehet lepontozni,de hatásos.
2009. ápr. 23. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
22:52-esnél a pont, nem egy olyan osztálytársam/ismerősöm van (persze lány) akin nyilvánvalóan látom, hogy sokszor összejön olyan srácokkal, akik minden második nap beléjük rúgnak, szarnak a fejükre, a csajok meg tepernek utánuk. Megjegyzem van olyan jó lány barátom is, akinek ezt előadva, megmondta, hogy ezt ő sajnos magán is látja, de nem tud vele mit kezdeni. Ahhoz, hogy kifogj egy "normálisat" idő kell és szerencse...
2009. ápr. 23. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!