Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kéne még eddzenem hogy nagyobb legyek? Vagy egyáltalán nem is vagyok izmos? Mi a véleményetek?
Egyébként nem vagyok magas :S 175 alatt és 60-70 kiló szóval elég picike vagyok.
bármilyen kritika jöhet fiúktol lányoktól!
miert csak en leteznek? azt kerte mindenki oszinte valaszokat adjon, nekem ez a velemyem...
21/L
háát... végülis, akármennyit kardiózik, akkor se fog kétszázötvennel futni... :D
na de viccet félretéve, a márkanév lényegtelen, engem az kúrt fel agyilag, hogy te szerinted azért kéne abbahagyja az edzés, mert valami névtelen gyökérnek (elnézést, általánosítok!) nem tetszik. :D lehet, hogy pár év múlva Schwarzenegger-szintű lesz a gyerek, ki tudja. bár akkor meg már amiatt fogtok nyavalyogni, hogy "fujj túl izmos meg eres"!
mert másban mindig könnyebb megkapni a hibát, mint magunkban, nemde?
egyébként még hozzáteszem a magasság-kérdéshez, hogy a bajnok testépítők nagy része 180 alatt van, Jay Cutler pl csak 174 cm, Lee Priest meg valami 160-valamennyi körül van. mégse hiszem, hogy problémát jelent nekik a csajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!