Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kéne még eddzenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kéne még eddzenem hogy nagyobb legyek? Vagy egyáltalán nem is vagyok izmos? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Egyébként nem vagyok magas :S 175 alatt és 60-70 kiló szóval elég picike vagyok.

bármilyen kritika jöhet fiúktol lányoktól!

2011. szept. 12. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez még nem annyira nagy cucc. Edz még mindenhova.
2011. szept. 12. 20:54
 12/17 Solarian ***** válasza:
Hát helyesírásra mindenképp...
2011. szept. 12. 21:00
 13/17 cynic ***** válasza:
19:53 mert csak te létezel a világon, mi, istenbarma?
2011. szept. 12. 21:24
 14/17 Softness ***** válasza:

miert csak en leteznek? azt kerte mindenki oszinte valaszokat adjon, nekem ez a velemyem...

21/L

2011. szept. 12. 22:20
 15/17 cynic ***** válasza:
ez olyan, mintha küldenél a Ferrari vezérigazgatójának egy levelet, hogy neked nem tetszenek az autóik, jobb, ha be is zárják az egész céget... érted a logikát:DDDDD
2011. szept. 13. 10:33
 16/17 Softness ***** válasza:
miert ez a pasi olyan jo, mint egy ferrari?! XD
2011. szept. 13. 18:36
 17/17 cynic ***** válasza:

háát... végülis, akármennyit kardiózik, akkor se fog kétszázötvennel futni... :D

na de viccet félretéve, a márkanév lényegtelen, engem az kúrt fel agyilag, hogy te szerinted azért kéne abbahagyja az edzés, mert valami névtelen gyökérnek (elnézést, általánosítok!) nem tetszik. :D lehet, hogy pár év múlva Schwarzenegger-szintű lesz a gyerek, ki tudja. bár akkor meg már amiatt fogtok nyavalyogni, hogy "fujj túl izmos meg eres"!

mert másban mindig könnyebb megkapni a hibát, mint magunkban, nemde?

egyébként még hozzáteszem a magasság-kérdéshez, hogy a bajnok testépítők nagy része 180 alatt van, Jay Cutler pl csak 174 cm, Lee Priest meg valami 160-valamennyi körül van. mégse hiszem, hogy problémát jelent nekik a csajozás.

2011. szept. 13. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!