Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin lehet első csók?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 16:53
11/16 anonim válasza:
A legjobb ha mar az elson meg lesz
13/16 anonim válasza:
Ha első randin megvan az első csók akkor már minek a következő? Egyhangú lesz ha megragadtok a csóknál és gondolom 13-14 évesen nem akartok TOVÁBB menni.De persze hogy lehet az első randin..
14/16 anonim válasza:
Sztem ez a helyzettől függ, én mindig a második randinál tenném meg a csókot, mert az első randinál még nem biztos hogy az illetőnek tetszene, bár kitudja, egyszóval ha a randi romantikus légkörű akk megtörténhet ;) =)
15/16 anonim válasza:
Perszzee.. nekünk is már az elsőn volt.. ;) és még midnig együtt vagyunk (1 év,3 hónap)
16/16 anonim válasza:
Lehet, előző barátomnál is gyakorlatilag első randin történt meg de igazából mégse, mert korábban már egy buliban találkoztunk, ahol ugyan rám startolt de én akkor finoman leráztam. Aztán rájöttem, hogy hibáztam, és mikor legközelebb találkoztunk már én voltam az aki alig bírt magával.. de persze türelmesen kivártam amíg közelebb kerülünk egymáshoz megint :P :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!