Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk meyik csajok jonnek be jobban nektek? A sovanyabb, vagy a teltebb? kepek, kort irjatok legyszi.
2011. szept. 11. 18:43
11/24 anonim válasza:
Olyan átlagos a jó. Mint Beyoncé.
17f
12/24 LuckyestLooser válasza:
ui.: amúgy én is 17 vagyok
13/24 anonim válasza:
Ezek nem teltek. Ez egy béna unalmas "anorex-beütésű vs. normálalkat" kérdés. Nincs értelme.
14/24 anonim válasza:
normális vagy? mi ezeken a nőkön a telt?
ezek sovány nők, és vékony nők, sehol se láttam teltet.
16/24 Tajparaszt válasza:
Audrina Patridge
Krysten Ritter
Kelly Brook
Eva Longoria
17/24 Tajparaszt válasza:
Jessica Alba nagyon odab@sz!!!
18/24 A kérdező kommentje:
Erdekes modon nekem kb Beyonce-s testalkatom van, es kaptam mar azt, hogy le kellene fogynom. Szoval akkor most mi van?
2011. szept. 11. 21:59
19/24 anonim válasza:
csak az, hogy a te tested nyilván nem olyan feszes, mint az övé.
beyoncé egy istennő, te meg valószínűleg egy trampli, igénytelen panelproli vagy, narancsbőrrel, lógó mellekkel, és napot sosem látott, hófehér bőrrel.
20/24 A kérdező kommentje:
Hey Metrish most megfogtal, total jolleirtal. hihetetlen ez a jostehetseged, vagy micsoda.
A testalkatrol beszeltem, ha nem zavar. Na de total mindegy, fegyvertelen emberekkel nem vivok szellemi parbajt. Nem lenne fair.
2011. szept. 11. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!