Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbénább szakítós duma, amit hallottál?
Figyelt kérdés
Melyik volt a legszánalmasabb duma, amivel szakítottak veled, vagy csak hallottad?2011. szept. 11. 10:34
1/15 Tréfarépa válasza:
"Nem érek rád" ... nincs rám ideje (ezt egy karrierista p!csa mondta
2/15 krvua válasza:
Nagyon jó veled lenni de olyan jól alakulnak a dolgok Annával.Úgyhogy most tartsunk egy kis szünetet..
Bunkó voltam?párszor még megvoltxD
3/15 MedveLámaEmber válasza:
Legyünk barátok. Komolyan ki a f@szom akar barát lenni azzal akibe szerelmes és azzal hitegeti, hogy viszonozza?
4/15 anonim válasza:
"Szeretlek, de átgondoltam az életem, neki van 2 háza, pénze, kocsija és elhalmos ajándékokkal..... meg így belegondolva már nem is szerettelek annyira...."
5/15 anonim válasza:
10,57
jobban jártál hogy szakított veled
6/15 anonim válasza:
"Mindig rád gondolok,és nem tudok tanulni ez miatt"
7/15 anonim válasza:
Jártunk, és összejött egy másik csajjal, amint megtudtam megkérdeztem üzenetben egyből:
Te most jársz a csajjal?
Igen :)
És ezt most hogy gondoltad?
Majd megbeszéljük, most nem érek rá bocsi, este, majd hívlak!
Azóta se hallottam róla, bár ez nem inkább béna hanem BUNKÓ volt ;D
8/15 A kérdező kommentje:
Úr Isten 10:57 az nagyon durva :O
2011. szept. 14. 21:17
9/15 Timi: ) válasza:
"Túl jó vagy hozzám/nekem,jobbat érdemelsz tőlem"
10/15 anonim válasza:
"Az apám leordibált, mert veled vagyok, nem lehetünk többet együtt."
Persze ebből egy szó sem volt igaz, késöbb kiderült hogy azért dobott, mert egy másik csaj tetszik neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!