Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi volt a legbénább szöveg, amivel fel akart Titeket szedni egy pasi?
Akkor írjunk olyat is, ami (szerintem:D) aranyos is tud lenni, ha megfelelő stílusban adják elő, megfelelő helyzetben :
Nem fájt, amikor leestél az égből?:$
:P
Hiányzik valami a két lábad közül. Berakhatom?
Ezt egy igen részeg fiatalember mondta, majd fél óra múlva a szórakozóhely előtt összefutottam vele, erre letolta a gatyáját és megkérdezte: Láttál már ekkorát?
Én meg röhögve mondtam, hogy hát ekkorát még nem :) Nem tudom mi a fenére volt olyan büszke :)
Nekem egy pasi ezt mondta valamikor:
Szepek a labaid de hat meg ahonnan kinottek. :P
Szia! Megmondanád mennyi az idő? -Persze 7:35 -Jeee az óránk már együtt jár, járjunk együtt mi is!
Hiányzik a macim, aludnál velem? Garantálom, hogy aludni nem fogsz, de jó lesz!!!!!
Ha szeretnéd tudni,hogy mitől áll ilyen sátorszerűen a gatyám,gyere velem ide ebbe a félreeső szobába..
Nem jössz fel hozzám Cd-t hallgatni? Ha nem tetszik a CD, felöltözhetsz és hazamégy.
Tudsz egy feszítővasat adni, hogy leszedjem a lábaidról a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!