Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főiskolán hogy ismerkedtek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főiskolán hogy ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Most vagyok elsőéves Főiskolán, be kell vallani nagyon sok jó csaj van a suliban meg a csoportomban, de nem merek csak úgy odamenni, főleg mert én nem az a fajta srác vagyok aki bejön az ilyen divatos csinos lányoknak.

Valami tapasztalatot tudtok adni?

21/F

2011. szept. 10. 18:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én mindig az alábbi kérdések valamelyikével indítottam a beszélgetést:

"Voltál gólyatáborban? /válasz, igen, nem, erre új kérdés miért nem, vagy milyen volt, esetleg ha együtt voltatok megbeszélitek az ott történteket, hogy milyen király volt/, voltál-e már xyz órán /válasz igen, nem, téma hanyagolva, elkezdtetek kommunikálni és bedobsz vmi új témát/ ott lakik-e a városban ,vagy kolis/albérletes stb... és hogy mi hogy hány méter?

Ezek ilyen full semleges kérdések, amik nem vehetők nyomulásnak, de elindul valahogy a beszélgetés. Én nem vagyok különösebben szép lány, mégis simán összehaverkodtam egy csomó mindenkivel, fiúk-lányok... mindenkinek az a baja, hogy fél, és félnek odamenni másokhoz, és ha van valaki, aki meg bárkivel barátkozik, az vonzza a tömeget a pozitív kisugárzása miatt. :D Legalábbis én ezt figyeltem meg, hogy aki barátságos, az bevonzza a többieket, ellenben azzal, aki ül a sarokban és várja a csodát.

S amúgy mindig a legszebb nők a legmagányosabbak, mert őket senki sem meri megszólítani. :D

20L

2011. szept. 10. 19:32
 22/26 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet az öltözködéssel. Már mint ahogy elnézem mindenki divatosan öltözködik, sok srác. Én nekem ezekre annyira nincs pénzem tescoba olcsóbb boltokban de nem ritka az se hogy kínaiban vásárlok ruhát. Próbálok amennyire pénzem engedi igényesnek lenni azért.
2011. szept. 10. 20:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező az utolsó hsz-eddel...szívemből szóltál... :(
2011. szept. 10. 20:15
 24/26 anonim ***** válasza:
outlet center. meg mostanába hallottam nemtom pontosan a nevét, de külföldröl behozott pl 1 éves ruhák, amik nem keltek el v minimális alig látható hibáik vannak, de mind2 esetben márkás, minőségi cuccokat kilóra adják.. járj utana ilyeneknek.
2011. szept. 10. 20:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Nahát, én is ZSKF-re járok, milyen kicsi a világ...:D

Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni, én is elsőéves vagyok, eddig 1 hetet töltöttem el ott, de szerintem ki fog alakulni, csak merj kezdeményezni!:))

Sok sikert!:))

19/L

2011. szept. 11. 20:27
 26/26 A kérdező kommentje:
Igyekszem :)
2011. szept. 13. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!