Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolán hogy ismerkedtek?
Most vagyok elsőéves Főiskolán, be kell vallani nagyon sok jó csaj van a suliban meg a csoportomban, de nem merek csak úgy odamenni, főleg mert én nem az a fajta srác vagyok aki bejön az ilyen divatos csinos lányoknak.
Valami tapasztalatot tudtok adni?
21/F
Én mindig az alábbi kérdések valamelyikével indítottam a beszélgetést:
"Voltál gólyatáborban? /válasz, igen, nem, erre új kérdés miért nem, vagy milyen volt, esetleg ha együtt voltatok megbeszélitek az ott történteket, hogy milyen király volt/, voltál-e már xyz órán /válasz igen, nem, téma hanyagolva, elkezdtetek kommunikálni és bedobsz vmi új témát/ ott lakik-e a városban ,vagy kolis/albérletes stb... és hogy mi hogy hány méter?
Ezek ilyen full semleges kérdések, amik nem vehetők nyomulásnak, de elindul valahogy a beszélgetés. Én nem vagyok különösebben szép lány, mégis simán összehaverkodtam egy csomó mindenkivel, fiúk-lányok... mindenkinek az a baja, hogy fél, és félnek odamenni másokhoz, és ha van valaki, aki meg bárkivel barátkozik, az vonzza a tömeget a pozitív kisugárzása miatt. :D Legalábbis én ezt figyeltem meg, hogy aki barátságos, az bevonzza a többieket, ellenben azzal, aki ül a sarokban és várja a csodát.
S amúgy mindig a legszebb nők a legmagányosabbak, mert őket senki sem meri megszólítani. :D
20L
Nahát, én is ZSKF-re járok, milyen kicsi a világ...:D
Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni, én is elsőéves vagyok, eddig 1 hetet töltöttem el ott, de szerintem ki fog alakulni, csak merj kezdeményezni!:))
Sok sikert!:))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!