Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolán hogy ismerkedtek?
Most vagyok elsőéves Főiskolán, be kell vallani nagyon sok jó csaj van a suliban meg a csoportomban, de nem merek csak úgy odamenni, főleg mert én nem az a fajta srác vagyok aki bejön az ilyen divatos csinos lányoknak.
Valami tapasztalatot tudtok adni?
21/F
ez hülyeség.. :D
minnél több csaj annál vszinubb h valameik(ek)nek bejösz ->
minnél több JÓ csaj annál vszinubb h valameik jócsajnak jösz be...
krvanagy gáz van a felfogásoddal, és ez bisztosan meglátszik a kisugárzásodban is.. a csajok olyanok mint az állatok (:D) megérzik ha félsz, és ez taszitja öket töled.. probalj meg magabiztos lenni. mondom szerintem az a titok, hogy fokozoatosan csinald. először tényleg csak barátkozz meg ismerkedj, beszélj tök átlagos dolgokrol, lőjj 1-2 poént, és ezt tedd meg minnél több csajjal. Közben meg figyeld a reakciókat, (gondolom azért csak feltünik ha vkinek bejösz). szal ha megvan a pozitiv visszajelzés, akkor kicsit koncentrálj a kiszemeltre ha pl társaságba vagytok. és ennyi az egész. nem kell tulparázni
1.: lehető legrosszabb amit tehetsz hogy csoportostul támadsz be lányokat. az max 1 kocsmába ok, h társosággal odamentek 1 másikhoz vagy ilyesmi, se buliba, se hétköznapokon nem lehet falkában vadászni.
2.: ha nem tudsz kezdeményezni, akkor csak járj nyitottszemmel, és naponta ezer lehetőséged adódik, amit amugy észre se vennél.. elég ezeket megragadni.. 1-2 ilyen és egyböl nö az önbizalmad 1 csomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!