Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezekben az adott szituációkban? SOS
Figyelt kérdés
ma moziba megyünk. 2 fiu és két lány. Az egyik lány én volnék.
1. Ha fizeti a jegyemet, visszaadjam neki, az árát ?
2. ha átkarolja a derekamat engedjem neki?
csak azért mert egy buliban ismerkedtünk meg, azóta bezsélgettünk online, de nem akarok ilyen könnyenkapható lenni.
2011. szept. 10. 01:44
11/14 A kérdező kommentje:
ma 19:16
köszönöm szépen a bókot :)
többieknek is köszönöm, ment mindenkinek a zöld :)
2011. szept. 11. 22:35
12/14 anonim válasza:
A kérdésre az a válaszom, hogy a fizetés-nem fizetés a következő tényezőktől függ: Ő hívott-e meg téged a moziba? Ha igen, akkor úgy dukál a "kódex" szerint, hogy Ő fizessen. Ha csak úgy jött az ötlet és nem lehet tudni, hogy ki kit hívott meg, akkor anyagi helyzet ill. önérzet kérdése. De hogy te mit tartasz helyesnek egy ilyen helyzetben, ez a Te egyéniségeden múlik! Egyik megoldás sem jobb a másiknál, csak más és más egyéniséget jellemez! De volna szavam ahhoz a fiúhoz is, aki leribancozta azokat a lányokat, akik többet és hamarabb engednek meg a fiúknak, mint te. Valószínűleg azon még nem gondolkodott el, hogy ha Ő lenne kettesben egy gyönyörű és kívánatos lánnyal, aki kinyilvánítaná neki a harmadik napon, hogy szeretne vele lenni, akkor Ő nemet mondana-e (mint erkölcsös fiú!)Ha valóban igen, akkor tisztelem a meggyőződését, de inkább azt gondolom, hogy kettős mércével mér! Ezt viszont nem tisztelem.
13/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, voltam már olyan gyönyörű lány az életemben, aki igaz nem nap, de nem egész 2 hét után lefeküdt velem, nem igazán értékeltem, gondoltam ha velem ilyen, akkor mással is...és volt olyan is, akinek 5 azaz 5 HÓNAPIG(!) udvaroltam, amig megcsókolhattam, és igent mondott arra, h járjunk. És nagyon szerettem őt, persze nem csak ezért. Én az ilyen félénk, helyes lányokat értékelem, többet jelent a társaságuk...pedig hidd el, volt plázacica is az életemben, nem is egy...csak utána rájöttem mi a jó...ez az én véleményem, remélem elolvastad :)
14/14 anonim válasza:
voltam olyan gyönyörű lánNYAL, természetesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!