Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol arról, h különböző szituációkban ki kezdjen? (A fiú vagy a lány)
Bármelyik.
De tényleg, ilyen egyszerű. Ha te látod meg őt, te lépsz, ha ő lát meg téged, ő lép, ennyi.
Vagyis hát így kellene legyen, mert egyes lányok még mindig vonakodnak kezdeményezni és azt hiszik, hogy a fiúk észreveszik a "jeleiket". Aztán persze csalódnak is jó nagyot, de sokszr még a sorozatos kudarcok ellenére se veszik észre, hogy ez így nem megy. A fiú az egyenes szóból ért.
De bocs a kis kitérőért. Lényeg az, amit fent is írtam: bármelyik. Semmi korlátozás nincs.
annyira jó lenne, ha a fiúk kezdeményeznének...:D
de azok az idők már elmúltak..:D
Jah...
elfelejtettem odaírni h tök jó válaszokat írtatok!!! Köszy!!! A harmadik válaszolónak annyira igaza van... Én is lány vok és pont így gondolom. Mondjuk én még egy kicsit el is várom h a fiú kezdeményezzen.... Kivéve akkor ha nekem tetszik a fiú... Deh akkor se nyomulok... Az azért már túlzás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!