Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha bejön egy pasi?
Hogyha bejön nekem valaki, akkor hogy mutassam ki amik egyértelmű jelek, vagy valami amiből rájön.
Nem akarom szemébe mondani hogy "figyelj bejössz" mert az nem én lennék...
a "figyelj bejössz" olyan parancsszerűen hangzik, a gyere be sokkal jobb
azt meg onnan veszi észre, hogy bejön, hogy körülnéz, és látja: már nem kinn van
igen, poénra vettem, ezt nem lehet másként
hány éves vagy?
Szilvasbuktat mert azt szeretem.
Am meg mosolyogj ra, nezz a szemebe, nyalogasd a szádat előtte stb
13:19 / ELSŐ
15 vagyok.
Bazeg szilvás buktás szöveget én akartam:D
lényeg h finoman adagold neki jeleket mutass,mosolygás akármi,de egyértelműen,de ne túl erőssen told,mert ha nem jösz be neki akkor kopp:D
Szerintem, de csak szerintem, lehetnél kicsit kacérabb. Biztos észrevetted már, hogy van jópár ízületed, amit tudsz úgy tartani, ahogy a férfiak nem. Használd ki ezt, és ha lehet, hajts jó sok levegőt az áldozatod irányába szaporán remegő szempilláddal! Mellé még játszd el, hogy izzadsz, ezért tedd mindig egy kicsit szabadabbá ennivaló dekoltázsodat! Hogy teljes legyen a siker, olykor fordítsd egy kicsikét ide-oda rettentő módon formás kis tomporodat, de úgy, hogy épp csak felfigyelhessen rá néha.
Á. szerintem szebben megoldod! :)
14:49
Nem rakom ki a dekoltázsom meg amiket mondtál, mert sajnos az nem én lennék : / én a deszkás kategóriába tartozom. bő felsők cső nadrág. amibe ez nem férne bele.. nem akarom megjátszani magamat senki előtt.. szempillarebegtetés főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!