Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én nem látom a női jeleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem látom a női jeleket felém, vagy tényleg nem kapok ilyeneket? Milyenek a női jelek, egy fiu felé, ha tetszik neki a srác?

Figyelt kérdés
Még nem jártam egy lánnyal sem, pedig már 21 vagyok, szerintem nem is vagyok kifejezetten csúf sem, ! Szóval, nem tudom,, mikor tetszem egy lánynak, és amikor azt hiszem, hogy tetszem neki, általában pofára esek hogy még se , szal ezért kéne a segítség! Előre is köszi a válaszokat
2009. ápr. 21. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Sajna sok nő még mindig nem jött rá, hogy a jelezgetést csak egymás között tudják használni, lévén ők nőnek fel ebben, nem mi...

Együttérzésem, én is így voltam. Nekem személy szerint az segített, hogy átálltam a netes társkeresésre, lévén ott teljesen egyértelmű, hogy aki ott van, az kapcsolatot akar, és ha szimpatikus vagy neki, akkor válaszol/találkozik veled újra, ha meg nem, akkor nem, és ilyen egyszerű. :) Ez teljesen egyértelmű és logikus, ajánlom neked is. :)

2009. ápr. 21. 16:57
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi, de mi van akkor, ha személyesen ismerek meg egy lányt?
2009. ápr. 21. 17:00
 3/14 A kérdező kommentje:
csajok! Leírnátok egy egyszerű jelmagyarázatot nekem? de most komolyan... léci, léci, léci .... :D
2009. ápr. 21. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Nincs meg benned sztem az a sárm (megmagyarázhatatlan vonzerő), ami megfogja a nők többségét. vannak bűnronda pasik, akik annyira sármosak, hogy a nők sorban állnak előttük.

én is azt javaslom, hogy próbálkozz neten.

amúgy ha nekem tetszik egy pasi, akkor megpróbálok minél többet a közelében lenni és sokat mosolygok, és mélyen a szemébe nézek. ha beindult a beszélgetés, kacérkodok kicsit.

2009. ápr. 21. 17:03
 5/14 A kérdező kommentje:
utólsó válaszoló köszönöm, asszem ez elég volt ahoz hogy felakasszam magam, mert ha 21 év alatt egy árva csókig sem sikerült eljutnom, akkor szerintem ennek már vége, vagyis nem tudom tovább örökítenni az elbaszott antisármos génjeimet, tehát nem vagyok életrevaló, lásd darvin elmélet! Viszlát GYK, viszlát világ, viszlát mindenki, remélem soraim fennmaradnek, míg az internet létezik! Így múlt el a kérdező srác! u.i.: köszi a válaszokat! majd egy másik életben én is válaszolok a kérdéseitekre. CSUMI!
2009. ápr. 21. 18:06
 6/14 anonim ***** válasza:

:D

No mindegy, legalább olvashattunk egy velejéig női választ is. :)

Amúgy ha élőben ismered meg, akkor esetleg egy dolog még segíthet: ha te már úgy érzed, hogy lehet valami, de az ő részéről nem vagy még biztos a dologban, akkor egy adandó alkalommal simogasd meg egy kicsit. Akár a kezét, akár az arcát, mindegy, csak valahogy kapcsolódjon a kontextusba, tehát mondjuk bátorítás/dicséret/vigasztalás/miegyéb kapcsán/részeként. A reakció erre nagyon sokat elárul. Ha meglepődik ugyan, de láthatólag nincs ellenére, vagy akár még simul is kicsit, az már egy jó jel. Ha viszont láthatólag zavarja, akkor az is, csak ugye a másik irányba.

Első voltam újra.

2009. ápr. 21. 18:36
 7/14 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak: a társkeresőn nem mindenki e célból van fennt. Olvastam én olyat h írta hogy kapcsolatba van, csak beszélgetni, haverkodni akar:S könyörgöm, az ilyen mér regisztrál? Az társkereső, nem chat:)
2009. ápr. 21. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Mondok valamit én 20 éves leszek és ugyanígy vagyok mint te én is le vagyok törve rendesen, de én próbálok ellene tenni, és ne várd hogy a szádba repül a sült galamb bocs de ez van tenni kell érte. Én speciel fejben ott vagyok csak a kivitelezés nem megy nálam.
2009. ápr. 21. 18:50
 9/14 A kérdező kommentje:
hát mégse gyilkoltam le magam, de elszívtam egy spanglit XD Kicsit jobb, de azért örülök, hogy jöttek még válaszok! Habár, most mindennek örülök XD De azért várok még néhány választ!
2009. ápr. 21. 19:16
 10/14 anonim ***** válasza:

18:47-es: Stimmt, de ezek ezt legalább világosan ki is írják. :) Ha meg nem, nos, édesmindegy, milyen indokkal rázzák le az embert.

De gondolom, azért, mert az adatlapok részletessége révén szimpla baráti ismerkedésre is nagyon jók, lévén célzottan lehet keresni hasonló érdeklődésűeket, ami pl chaten elég nehézkes.

Személy szerint semmi bajom az ilyenekkel. :)

18:50-es: Ő se várja, láthattad, csak nem beszéli a női jelnyelvet. És ha neked meg nem megy a kivitelezés, akkor végső soron ugyanott vagy. ;)

2009. ápr. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!