Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen hol lehet értelmes, komoly, felnőttként gondolkodó lányt találni?
az a gond, hogy általában az ilyen lányok nem rázzák magukat a diszkóban, szóval én kávézóra, beülős, beszélgetős helyekre szavazok. egyébként szerintem a könyvtár is elég jó hely, nálam már ott is próbálkoztak, de nekem van barátom :D
de ha nem lenne.... :)
matek pótvizsga! csak vicc, de akárhol találhatsz ilyen lányt, hülyeség h nem mer discoban is van de ugyis lejön neked ha nézed pár percig h szimpatikus e a viselkedése.....
a könyvtár ökörség mindenki ezt mondja alaptalan, attol h valaki könyvmoly nem biztos h olyan akire te vágysz, nézz szét strandokon, folyopart.....
Bárhol, járj nyitott szemmel és kezdeményezz! Mondjuk az értelmes férfiak is kihalófélben vannak..sajnos...
24L
ez b*szott nagy kamu, én g*ciértelmes vagyok egyetemre járok attol hogy szeretek élni:)
nem jol fogalmaztad meg uccso :D
Én pont értelmes, komoly, felnőttként gondolkodó férfit keresek. Sajnos ők is egyre kevesebben vannak...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!