Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ennyire ostobának gondoltok bennünket?

Figyelt kérdés

Sok fiú panaszkodik manapság, hogy nem sikerül neki a barátnő, akár évek óta. A szabvány női reagálás a következő: "Túl sokat akartok, adjátok le az igényeiteket!Nem csak a plazacicák léteznek a világon!"

Nos, erre a válaszom a következő: A legtöbb ilyen srác teljesen tisztában van az adottságaival és ennek megfelelően próbál barátnőt szerezni. Már be sem próbálkoznak olyan csajoknál, mint akikre a válaszolók gondoltak. Arról már nem ők tehetnek, hogy még ezeknek a lányoknak is az egekben vannak az igényeik.

Sokszor előfordul a szórakozóhelyeken is, hogy kifejezetten szürke egér vagy akár csúnyácska lányoknál próbálkoznak be a fiúk,akár még A jobb külsejűek is, mert annyira elegük van a sok pofáraesésből.És sorolhatnám tovább a példákat.

A lányok valószínűleg "nem aakrják ezt észrevenni", mert különben nem írnának ilyen zöldségeket.

2011. szept. 7. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy gondolom, hogy ahogy a lányok is, már a fiúk is válogatnak. Hiába ha nem mindig a pláza cica külsejű lányokat közül, de még az átlagosabb sem jó neki. Sokan szerintem úgy gondolják, hogy nem ez nem kell nekem 'jobb' kell ettől.és nem akarják azt a kapcsolatot.

Szóval ők sem elégednek meg a 'rosszal', csak akkor ha már végképp el van keseredve. Tudod jó a ló szamár helyett is. Ezért már nem csodálkozok azon, hogy lassan az átlagos , csúnyácskább lányoknak is nagy elvárásaik vannak hiszen ők sem akarnak szamarak lenni..

Ez a véleményem.

2011. szept. 28. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Igen, ostobának tartom az itt sírós fiúkat. Szedd már össze magad ember! Nem létezik nő aki ilyen nyámnyila alakra gerjedne. Kaptál pofonokat az élettől? Nagy ügy, más is kap, mert ilyen az élet. De egy férfi legyen már talpraesett.

25N

2011. szept. 28. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

A hozzáállásotok rég rossz. Úgy beszéltek a párválasztásról, mintha a piacon a portékát vizslatnátok.

-A legszebb legjobb úgyis csak átverés, a látszat csal, az nem minden.. (kurv@, úgyis csak a pénzes izmos pasikkal állnak szóba)

-Az alapból szép is túl drága nekem (egy normális, csinos lány, hiszen az igényei az egekben vannak)

-Maradok az átlagnál, amit megengedhetek magamnak (a szürke egér)

Szóval próbálkozom a szürke egérnél, annak reményében, hogy ő majd összeteszi a kezeit értem, hiszen ÉN egy okos rendes, kedves figyelmes ember vagyok, akinek nagyon magas igényei vannak, de hajlandó voltam lemondani ezekről, cserébe egy megbízható lányért.

Egy "szürke egér" helyében úgy pofára ejtenék egy ilyen gondolkodású fiút ( a kérdezőt is), hogy azok után aztán nem csodálnám ha egy életre megkeseredett.

Ennek elkerülése végett elmondom, szerintem hogyan kellene a párkeresésnek folynia mindkét részről:

Nem kell görcsösen általánosítani, kategorizálni a lányokat, fiúkat (szépfiú, izomagy, modell csaj, átlgaos, csúnya, szürke egér, alter, jó alakú, stb..). Magadat sem. Minden egyes (najó normális lelkületű) ember különleges, egy kincs valaki számára.

Sose tudhatod, mikor futsz vele össze, és azt se, mi lesz róla az első benyomásod. Lehet leírod AKÁRMELYIKNEK a fent felsorolt kategóriák közül, de kiderül, hogy a világ legjobb humorú, legfigyelmesebb embere, akivel rögtön egy húron pendülsz, kiderül az ágyban is kérés nélkül teljesíti minden vágyadat, és ránézel, és a világ legszebb emberét látod benne, akit neked teremtett az élet.

Persze ehhez tényleg az kell, hogy nyílt legyél, ne ítélj a látszat alapján, és ne is elégedj meg azzal, akiről tudod, hogy úgyse lesz hosszútávú.

2011. szept. 28. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Az utolsó nagyon jól összefoglalta
2013. jan. 9. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!