Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy lányt?
. . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Elmondom a legutóbbi esetem: Bátyámmal kimentünk pizzázni, vettünk 1-1 szeletet és mikor elfordultam a pulttól megláttam egy lányt aki nagyon megtetszett, egyedül ült egy asztalnál és kajált. Mondom bátyámnak, hogy most külön válnak útjaink :) Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy leülhetek ide hozzád? Erre ő, persze csak nyugodtan. Ilyenkor szokott az a kérdés következni, főleg itt Gyk-n, hogy, "ha köszöntem miről beszélgessünk?". Megkérdeztem, hogy sokszor kajálsz itt? Múltkor kicsit érdekes íze volt a pizzatésztának... (persze nem volt igaz) Így egyből el is kezdtünk beszélgetni, aztán találkozgattunk és azóta a barátnőm :) Szerintem ne tervezz előre, csak simán nyugodtan köszönj és beszélgessetek, dobj fel egy olyan témát ami épp oda "illik", mint én a pizzatésztás dolgot. A nők imádnak beszélni, beszéltetni kell őket, ha mondja had mondja, ne vágj közbe. Olyan kérdéseket tegyél fel neki amire nem csak egy igen/nem lehet a válasz. Remélem segítettem.
20/F
úgy, hogy: kicsilány óóó szia heló álljunk össze mint két kicsi legó. ez a nyerő szöveg!
:D
Mondjuk így!
Ha szerény vagy:
"Szia!Már régóta tetszel és ha nem vennéd tolakodásnak megkérdezhetném van e barátod?"
Ha rocker vagy:
"Csáó ciccaaa!!!Jöjj el velem egy Metalica koncertre babyy és tuti nem bánod meg cicám!!!"
Ha bunkó s*ggfej vagy:
"Jó a csöcsöd kő kóla?"
Ha rapper vagy:
"Na ggyyerreee iddééé rappelek neked egggy szeremess memelódidijááát babááám!"
Ha búza Fluor rajongó vagy:
"Na szia mizu már?Mondjad mi a szitu!Van e pasid cicu?Na mizu mizu mizu?"
Ha szexmániás vagy:
"Szea!Olyan gyönyörűek a melleid és a hátsó tájékod nagyon k*rható!Van pasid aki gondolom agyba főbe döngeti a húsos puncikádat!Orgazmikus lenne ha szabad lennél!"
Ha bmx bolond vagy:
"Nem jönnél el velem a szerelem bringáján hogy megnézhessük a naplementét a küllők ezüstfényén át?Nagyon tekernék erre légyszi mondj igent mert ha elutasítasz leesik a láncom!"
Ha szereted az állatokat és a tudományt:
"Szióka!Olyan édes vagy mint a méz amelyet sok 100 méh a nyálából és testi váladékából állít elő!Elmennénk az állatkertbe te lennél a nőstény varangy én pedig a hím aki különleges násztáncot fog neked előadni!"
Egyenlőre ennyit tudtam ha még eszembe jut valami jó ötlet szólok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!