Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, hogy szerezhetném meg magamnak?!
Sziasztok !
Én vagyok most 17 éves a lány 16 :)
én kb. 10-20 cm-el magasabb vagyok tőle.
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem :)
Sok sráctól hallom ,hogy "csúnya, nagy az orra .. stb." , ők ezt mondják.. szerintem semmi gond nincs vele :) Nekem nagyon is bejön.. :)
Nos.. Már 2 éve ismerem látásból.. eleinte írogatunk Fb.-n.. aztán később elkértem az msn címét és ott is írogatunk 1-2 hetet.. (egy busszal járunk suliba de nem egy suliba)
Elkövettem egy nagy hibát ! (Később beláttam.. :( )
írtam neki olyat amit nem kellett volna.. azt ,hogy a barátaim nevetnek az ő barátnőjén és ,hogy hogyan "csúfolják" :S
Nos ezt leírtam neki (véletlen) és ezen "felháborodott/mérges lett" :(
őőő.. ezután letiltott msn -ről és nem is írogattunk többet :( és még a buszon sem akart köszönni :(
Ez már kb. 1 éve volt és most tetszett meg nekem nagyon ez a lány :)
Mind a ketten falun lakunk (nem 1 faluban).
Én nem járok el bulizni csak egyéb kisebb baráti összejövetelekre :) és ezzel ő is így van ha jól tudom..
Nem vagyok én egy Brad Pitt kinézetre.. és a vagyonom sem akkora mind Bill Gates -nek :S hanem inkább kevés :S
Nincs sem autóm sem motorom .. :S
A hátra lévő életemre már vannak terveim, de szeretném ha ő is szerepelne benne :) (Amíg a halál el nem választ, akár)
A segítségeteket szeretném kérni !
írjatok ötleteket ,hogy hogyan "csábítsam" el :)
Fiúk / Lányok , írjatok. Kíváncsi vagyok az ötleteitekre..
Köszönöm !
(Ha kíváncsiak vagytok még valamire akkor írj és elmondom)
ma. 17:25
Mindig köszönök neki :)
A bocsánat kérés jó ötlet lenne ?!
és ha már elfelejtette ?! (kevés rá az esély)
Személyesen vagy chat -en ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!