Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ma már tényleg ciki a 15-20 éves korosztályban?
Egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy nem divat a " gentleman"-ként viselkedni? Szóval kinyitni az ajtót a hölgy előtt, segíteni helyet foglalni, bókokkal kedveskedni stb. (gondolom értitek mire gondolok)
A másik része meg az, hogy viszont ahogy elnéztem nincs is rá igény! Szóval a lányok meg nem várják el!
Lehet, hogy konzervatív vagyok?
17F
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:09
Hát szerintem ezt benézted, mivel van rajtam bőven felesleg..az hogy formás lennék még nem vettem észre de köszi :D
Pont ezen gondolkodtam. Tényleg egyre kevésbé igénylik a nők az udvariasságot, és ez azért bosszantó legalábbis számomra.
Az idősebb, mondjuk 35 felettiek úgy vettem észre szeretik, ha egy pasi udvarias velük, de a 35 alattiak, háááát egyátalán nem. Persze azért van kivétel.
De mondok is egy valós példát ami azért elég hűen tükrözi ezt a dolgot.
Pénteken egy bevásárlóközpont parkolójába ültem az autóban, vártam valakit. Arra biciklizett egy olyan 38 év körüli hölgy, és elesett a bicajjal. Kiszálltam, felsegítettem, megkérdeztem nem esett-e baja. Annyira hálálkodott, és köszönte hogy segítettem.
Az ellenpélda, ami pár hónapja volt. Sétáltam a barátaimmal, és előttünk egy olyan 18-22 év körüli lány ment a barátnőivel. A táskájából kivette a pénztárcáját, és közben kirántott egy csomag papírzsepit, de nem vette észre. Felvettem odamentem hozzá, azzal a szöveggel, hogy elnézést, ezt elveszítetted. Hát hogy is fogalmazzak finoman, a pofámba röhögött, de a zsepit azt elvette, mindenféle köszönöm nélkül.
Emlékszem amikor általánosba jártam, de a középiskola első éveiben is (olyan 1999-el bezárólag), a lányok szinte imádták, ha valaki kinyitotta nekik az ajtót, vagy előreengedte őket. De ma már lényegébe az tetszik nekik, ha minél jobban megalázzák őket. 29F
Bezzeg a mi időnkben xD...a lányok most is szeretik, ha bókolunk és udvariasak vagyunk velük. Minden a régi, csak mi öregek szeretünk túlozni. nekem is volt hosszú, vasalt hajam. Kinőttem.
20/F
Ha arra vetemedek, hogy udvarias legyek egy lánnyal, a legtöbbször furcsán néznek rám, vagy egyenesen hülyének néznek. Legutóbb egy nagyanyám korabeli asszony értékelte, hogy segítettem felvenni a kabátját.
Ha pedig erre nincs igény, akkor nem leszek ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!