Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ma már tényleg ciki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ma már tényleg ciki a 15-20 éves korosztályban?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy nem divat a " gentleman"-ként viselkedni? Szóval kinyitni az ajtót a hölgy előtt, segíteni helyet foglalni, bókokkal kedveskedni stb. (gondolom értitek mire gondolok)

A másik része meg az, hogy viszont ahogy elnéztem nincs is rá igény! Szóval a lányok meg nem várják el!

Lehet, hogy konzervatív vagyok?

17F

2011. szept. 4. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:09

Hát szerintem ezt benézted, mivel van rajtam bőven felesleg..az hogy formás lennék még nem vettem észre de köszi :D

2011. szept. 4. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom miért alakult így. Én örülök, hisz én már vén 20 as vagyok de amikor találkozok lány ismerőseimmel amikor jól néznek ki megmondom nekik milyen csinosak vagytok stb stb és meglepődnek hogy milyen kedves vagyok. nem mindenkivel játszom ezt el csak aki megérdemli:)
2011. szept. 4. 20:34
 13/20 anonim válasza:
100%
én az egyik fiú barátommal nagyon Jóbban vagyok vele de csak barát nem pasi semmi és ő mindig előre enged, bókól..stb és én ezt nagyon kedvesnek, aranyosnak vélem 17/L (engem nem érdekelne fiúként, h mit gondolnak a többiek )
2011. szept. 4. 20:42
 14/20 Walk With Me ***** válasza:
Nem ciki, csak a tükör előtt bugyiban csücsörítő generációnak nincs már rá igénye. :(
2011. szept. 4. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
A mai ribancok nem érdemlik meg. Én aztán senkinek sem fogom kinyitni az ajtót, felsegíteni a kabátját, átengedni a helyemet.
2011. szept. 4. 22:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezen gondolkodtam. Tényleg egyre kevésbé igénylik a nők az udvariasságot, és ez azért bosszantó legalábbis számomra.

Az idősebb, mondjuk 35 felettiek úgy vettem észre szeretik, ha egy pasi udvarias velük, de a 35 alattiak, háááát egyátalán nem. Persze azért van kivétel.

De mondok is egy valós példát ami azért elég hűen tükrözi ezt a dolgot.

Pénteken egy bevásárlóközpont parkolójába ültem az autóban, vártam valakit. Arra biciklizett egy olyan 38 év körüli hölgy, és elesett a bicajjal. Kiszálltam, felsegítettem, megkérdeztem nem esett-e baja. Annyira hálálkodott, és köszönte hogy segítettem.

Az ellenpélda, ami pár hónapja volt. Sétáltam a barátaimmal, és előttünk egy olyan 18-22 év körüli lány ment a barátnőivel. A táskájából kivette a pénztárcáját, és közben kirántott egy csomag papírzsepit, de nem vette észre. Felvettem odamentem hozzá, azzal a szöveggel, hogy elnézést, ezt elveszítetted. Hát hogy is fogalmazzak finoman, a pofámba röhögött, de a zsepit azt elvette, mindenféle köszönöm nélkül.

Emlékszem amikor általánosba jártam, de a középiskola első éveiben is (olyan 1999-el bezárólag), a lányok szinte imádták, ha valaki kinyitotta nekik az ajtót, vagy előreengedte őket. De ma már lényegébe az tetszik nekik, ha minél jobban megalázzák őket. 29F

2011. szept. 4. 22:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg a mi időnkben xD...a lányok most is szeretik, ha bókolunk és udvariasak vagyunk velük. Minden a régi, csak mi öregek szeretünk túlozni. nekem is volt hosszú, vasalt hajam. Kinőttem.

20/F

2011. szept. 4. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
nem várom el, de jól esik.
2011. szept. 5. 18:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
2011. szept. 6. 16:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra vetemedek, hogy udvarias legyek egy lánnyal, a legtöbbször furcsán néznek rám, vagy egyenesen hülyének néznek. Legutóbb egy nagyanyám korabeli asszony értékelte, hogy segítettem felvenni a kabátját.

Ha pedig erre nincs igény, akkor nem leszek ilyen.

2011. szept. 7. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!