Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol/Hogy ismerkedhetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/Hogy ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Remélem van valaki, aki tud segíteni nekem.

14 éves pesti lány vagyok, és még sose voltam szerelmes. Egyetlen egyszer se. De még csak nem is láttam olyan fiút, aki akár egy kicsit is tetszene, vagy vonzónak találnám. Pedig nem vagyok "válogatós". Hova járhatnék ismerkedni? Már igazán szeretnék szerelmes lenni. Egész életemben egyedül voltam... Kérlek, ha bármilyen tippetek, ötletetek van, azt osszátok meg velem! Ha tudtok helyeket, ahova mehetnék, azoknak még jobban örülök. Kérlek baromságokat (szándékosan) ne válaszoljatok! Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

14/L, Pest.

2011. szept. 4. 00:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt.:D Írj privit.:)

Pl baráti kör..de pesten annyi hely van ahol leeht..

2011. szept. 4. 00:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 15/f vagyok budai ha érdekel írj privit!
2011. szept. 4. 02:15
 13/13 A kérdező kommentje:
utolsónak írtam privit ^^
2011. szept. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!