Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki (kisváros a határszélen) lányként hogy ismerkedhetnék meg budapesti tehetősebb férfiakkal?
Figyelt kérdés
Nem dúsgazdagra gondoltam, de azért annyira tehetősre, hogy saját, szép fizetése legyen, saját lakás, saját autó...
L/20
2010. júl. 23. 13:05
1/12 anonim válasza:
Vannak jó bodzaszedő norvégok, tárt karokkal várnak.
2/12 anonim válasza:
www.milliomostarskereso.hu
Nem tudom, hogy valóban tehetösek járnak ide vagy csak az oldal neve ez. Nézd meg! Férjemet poénból szoktam ezzel heccelni, hogy felregisztrálok rá ha hülyeségre költi a pénzünket és ezért marad csak kenyérre meg felvágottra maximum a hónap végén :D
22/L
4/12 A kérdező kommentje:
Itt viszont gondolom mindkét fél milliomos...
2010. júl. 23. 13:22
5/12 anonim válasza:
És te mit tudsz neki felmutatni?
6/12 A kérdező kommentje:
Dekoratív külsőt.
2010. júl. 23. 13:43
7/12 evilmonkey válasza:
Adj fel szexhirdetést a neten.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem szexpartnert keresek.
2010. júl. 23. 13:58
9/12 anonim válasza:
Már megbocsáss, de tiszta szégyen vagy....
10/12 anonim válasza:
Menj el konzumlánynak és próbálj felcsípni valakit :P Amúgy tényleg szánalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!