Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, könnyebben veszitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, könnyebben veszitek, ha buliban mennek oda hozzátok ismerkedni, és mondjuk nem az utcán? Jobban nyitottak vagytok ha buliba vagytok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 23:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:D Lehet, hogy nekem is ezt kéne csinálnom. Ledönteni egy felest, aztán a metróról már kéz a kézben szállnék le egy csajjal:D
2011. szept. 3. 23:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Na erre se fogunk választ kapni... Szarnak ránk a csajok:(
2011. szept. 3. 23:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak szombat éjjel van, és lehet nem a gép előtt ülnek? :D
2011. szept. 3. 23:55
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Jóképű vagy? Nem, tehát a probléma megoldva, ne próbálkozz.
2011. szept. 3. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:

ma 23:55!

Az lehet:)

2011. szept. 4. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:

bulin kívül jobb szerintem, mert a lánynak nem az lesz az első gondolata hogy na ez egy éjszakás, ha nem hogy a srác komolyan is gondolja úgy hogy ha bejön neki szóba is áll vele.

Ez lennék én... xD

2011. szept. 4. 01:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Én utcán vagyok nyitottabb, buliban kicsit kellemetlenebbül érzem magam, 16L
2011. szept. 4. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok és ha helyes vagy meg a szemembe nézel nem a mellemre akkor nem küldelek el :)
2011. szept. 10. 19:19
 19/19 anonim válasza:
Természetesen mindenki más és más, ezért szerintem nem nagyon lehet határozottan kijelenteni, hogy itt könnyű ismerkedni, ott nehéz. Én nekem jobban tetszik, ha egy fiú a mindennapokban (városban, utcán, bevásárlóközpontban, suliban) próbálkozik, mint buliban. És nem azért mert buliban kevésbé vagyok nyitott, hanem mert amikor pl egy srác egy szó nélkül, váratlanul odaáll mögém, és táncolni kezd velem, akkor egy kicsit táncolok vele aztán lerázom magamról. De a buliban való ismerkedésre sem mondok minden esetben nemet. Ennek is megvannak a maga hatásos taktikái, és előnyei. Ha kinézel egy csajt, aki éppen táncol a barátnői körében, akkor próbálj meg olyan helyre kerülni, hogy szemben állj a kiszemelttel, és próbáld meg elkapni a tekintetét. Ha észrevesz és szemez veled, akkor nyert ügyed van, menj oda hozzá, táncolj vele egy kicsit, aztán hívd el egy kicsit dumálni. Ekkor már a számát is elkérheted :)
2014. febr. 19. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!