Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen típusú lányok tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú lányok tetszenek a fiúknak, és mit néznek bennük elsődlegesen?

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy...pl. anorexiás,sovány,kicsit húsos,vagy kövér?és ha a külső nem,a belsőt nézitek?
2011. szept. 3. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát én nem vok anorexiás xD
2011. szept. 3. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, akkor ezt tartsd szem előtt, hogy erre a kérdésre nem fogsz egyértelmű választ kapni. Leírják neked 3-an, vagy egyezik, vagy 3 különböző. Majd az életben meglátod, amikor előtted lesz a fiú, hogy neki mi az, ami fontos egy nőben. De ezt általánosságban nem lehet leírni, hogy milyen típusú lányok tetszenek a fiúknak, és mit néznek a fiúk a nőkben elsődlegesen. Mint írták, valakinek az anorexiás jön be, valakinek meg a tank test. Ez a két szélsőség, az átmenet meg végtelen. Valakinek életre szóló kapcsolat kell, valakinek meg csak egyéjszakás kaland. És lehetne sorolni ezt 3 napon át.
2011. szept. 3. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A férfit több rétegre fellehet bontani. Van a nagy cici, szőke haj, dús ajkak, kifogástalan test. Ez a pénisz része a dolognak, amikor előtörnek a férfi hormonok. És van az érzelgősebb része, aki túltesz ezeken, és nem a nőt nézi, hanem ami benne van. És az alapján keres magának nőt. Ez a két réteg minden férfiban ott van, csak mondjuk valaki elnyomja az egyiket, vagy még nem elég érett, hogy mondjuk érzelgősebb legyen. Valaki mind a kettőt elnyomja, az meg már önbizalomhiány. Fogsz majd találkozni mind a két félével, akinek csak arra kellesz, hogy lefeküdj vele, meg azzal is, aki komoly kapcsolatot szeretne veled létesíteni.
2011. szept. 3. 20:10
 14/16 asdface ***** válasza:

Nálam a külső csak egy pillanatra fontos, amíg megtetszik.Utána jönnek a belső tulajdonságok, na ez már nyűgösebb.Ezt nem lehet leírni, mert egy ember véleménye kevés, de azért leírom a sajátom.

Nálam ha egy lány csinos,kedves,aranyos,mosolygós és van humorérzéke akkor nyert ügye van. :D

A lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben.Az nem baj, ha nincs önbizalmad meg ilyenek én jobban szeretem a kis szerény lányokat, mint azokat akik túl ordítják a helyet.

Azt mondják a fiúknak könnyebb a párválasztás, mert ő nekik kell oda menni a lányhoz, ezzel azt akarom mondani, hogy neked csak türelmesnek kell lenned, még semmiről se vagy lemaradva. :)

Én most olyan lánynak udvarolok, aki 21 éves és még nem volt barátja, de nekem nagyon bejön. :)

Lassú víz partot mos.

24/f

2011. szept. 3. 20:35
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ :)
2011. szept. 6. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más...Én pl nézem mind a kettőt!
2011. okt. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!