Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráttal járni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 01:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Az van h egész nyáron együtt lógtam egy csajjal nagyon összebarátkoztunk, és hát bele estem. Nem tudom rá merjek-e kérdezni a kapcsolatra mert volt már 1 barátja még nyár elején aki próbálkozott és vele nyár végére már nem is beszélt. és mindig azt hallottam tőle h baráttal soha és monta h az anyja azt hiszi járunk és h ez milyen abszurd és ezen felhúzta magát. megéri megkérdezni vagy nem de tényleg nagyon belezúgtam.
2011. szept. 3. 01:29
 2/4 anonim ***** válasza:

hát nemhiszem ha aztmondja hogy milyen abszurd

de lehet hogy arra vár hogy megcáfold

a nőket nehéz megérteni oda kell figyelni a kis jelekre

2011. szept. 3. 01:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudod a véleményét, kár most erőltetni. Szerintem amíg nem ad egyértelmű jelet addig ne gyere vele elő.

Van az a mondás, hogy a férfi/nő barátságban az egyik mindig többet akar. Nos egyiknek ott vagy te:) neki valszeg csak barát kell.

2011. szept. 3. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Két és fél éve tetszek a legjobb fiú barátomnak, és erről kb két éve tudok is, mivel én nem akartam ebből kapcsolatot, ő ezt megértette, nem is tehetett volna mást, ezért nem is lett semmi, de azóta is nagyon jóba vagyunk. Tehát ha az én példámat nézed akkor semmit nem veszíthetsz vele, de ha amit te írtál példának, hogy abszurdnak tartotta hogy te meg ő akkor szerintem várj ha mindenképp rá akarsz kérdezni.
2011. szept. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!