Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » új suli, új lányok, új problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

új suli, új lányok, új problémák (? )

Figyelt kérdés

Új suli :) most erröl szól az egész gyk.

Van az osztályban egy lány, az az aranyos(alacsony, cukiarcú, nem modellalkatú, csendes), nem az jut róla eszembe, hogy júj de megdugnám, hanem, basszus de megölelném ;)

Nem vagyok az a májercsáwó fajta, nem vagyok adonisz, egy 1-10ig listán 6-7re értékelném magam kinézetre. Namost a kérdésem lényege: A lányt láthatóan nem érdeklem különösebben, tehát azon kívül, hogy Szia! Helo! -n kívül semmi más nem történik. Már többször elképzeltem, hogy odamegyek hozzá, hogy, sziamizumithallgatsz ürüggyel, de ezt én mindig úgy képzelem el, ha odajönne egy lány, aki átlagos kinézetü, aki nem tetszik, nem esetem stb., akkor válaszolnék a kérdéseire, esetleg addig mennék el, hogy éste? mást igazából nem csinálnék. és ha velem ez történne, akkor nyilván észrevenném és eltávoznék onnan. Az a 7-8 mp amíg kikászálódok a padok közül, lenne a legmegalázóbb dolog, föleg, ha ott a barátnöje is.

Remélem értitek a problémám

tudom hogy a lányok/nök is emberek, de nahh..:)

2011. szept. 3. 00:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak odamész hozzá és bepróbálkozol nála.Nem veszíthetsz semmit,elvégre nem ő lesz a feleséged vagy összejön vagy nem.Ha meg nem jön össze keresel másik lányt.Barátnőktől meg ne félj.Ök úgyis kibeszélik egymás közt a fiúkat ez ellen nincs mit tenni.Akkor is kibeszélnek ha nem próbálkozol a lánynál.Akkor menj oda hozzá amikor egyedül van,figyelj várj a megfelelő időpontra,így nem olyan kellemetlen,és igyekezz vele minnél többet kettesben lenni ne a barátnőkkel.Tudom ez a suliban nem könnyű de azért csak megoldható.

Egyébként én is azt tanácsolnám amit fent már írtak,hogy osztályból ne csajozz.Ha órán kihívnak a táblához és nem tudod amit kérdeznek égsz,nem csak az osztály hanem a barátnőd előtt is.

De a te dolgod.

2011. szept. 3. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!