Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » új suli, új lányok, új problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

új suli, új lányok, új problémák (? )

Figyelt kérdés

Új suli :) most erröl szól az egész gyk.

Van az osztályban egy lány, az az aranyos(alacsony, cukiarcú, nem modellalkatú, csendes), nem az jut róla eszembe, hogy júj de megdugnám, hanem, basszus de megölelném ;)

Nem vagyok az a májercsáwó fajta, nem vagyok adonisz, egy 1-10ig listán 6-7re értékelném magam kinézetre. Namost a kérdésem lényege: A lányt láthatóan nem érdeklem különösebben, tehát azon kívül, hogy Szia! Helo! -n kívül semmi más nem történik. Már többször elképzeltem, hogy odamegyek hozzá, hogy, sziamizumithallgatsz ürüggyel, de ezt én mindig úgy képzelem el, ha odajönne egy lány, aki átlagos kinézetü, aki nem tetszik, nem esetem stb., akkor válaszolnék a kérdéseire, esetleg addig mennék el, hogy éste? mást igazából nem csinálnék. és ha velem ez történne, akkor nyilván észrevenném és eltávoznék onnan. Az a 7-8 mp amíg kikászálódok a padok közül, lenne a legmegalázóbb dolog, föleg, ha ott a barátnöje is.

Remélem értitek a problémám

tudom hogy a lányok/nök is emberek, de nahh..:)

2011. szept. 3. 00:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tehát akkor tanácsot kérsz, hogy hogyan menj oda a lányhoz? Ez hosszabb idő, nem az első beszélgetésből lesz párkapcsolat, de valahol el kell kezdeni. Nyissál, menj oda hozzá, egy idő után kérd el az MSN címét, vagy hogy bejelölheted-e Facebookon, majd telefonszám, stb, találkozgassatok. Ha minden oké, akkor majd mennek maguktól a dolgok. De ha a lánynál nem vagy nyerő, akkor úgyis tudtodra adja.
2011. szept. 3. 01:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Az odamenéssel még talán jóvagyok, az elutasítástól félek, a megalázástól. vagy barátnöi összebeszélnek.pl.: ez meg mit keresett itt? vagy ez hülye?
2011. szept. 3. 01:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, állj ki magadért, hogyha ilyen lenne a szitu. Nem kell anyázni, csak szépen, finoman. :) Barátnők, hát igen. Érdekes egy faj, egymás előtt puszi puszi forever friendship, egymás háta mögött meg úgy tesznek keresztbe egymásnak, ahol csak lehet. Na nem ez az átlag, de sajnos van ilyen. Nem kell velük foglalkozni, te csak a lánnyal foglalkozz. Ha elutasít a lány, akkor sincs semmi, majd lesz más. Egyelőre csak ismerkedni akarj vele, haverkodni, ne rögtön feleségül venni.
2011. szept. 3. 01:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Ne? basszuus, már a gyürüt is megvettem
2011. szept. 3. 01:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Most viccelődhetünk, de a lényegen nem változtat. :) Sokan ott rontják el (egy időben én is), hogy úgy állnak hozzá az egészhez, mintha az év randija lenne, mintha minimum életem társát keresném. Nem jó. Lazának kell lenni, de önmagunkat adva persze. Eleinte csak haverkodni kell, ismerkedni, vagy úgy beszélni vele, mintha a haverunk lenne, persze kultúrált hangnemben, nem trágár nyelven. :D Keverni kell a lazaságot a nyomulással. Néha egy egy bók, vagy meghívod valamire. De ne az legyen, hogy ész nélküli nyomulás, izgulás, stresszelés, megfelelni akarás. A lényeg, hogy önmagadat add, ne színészkedj, és akkor tuti abba fog beleszeretni, aki valójában vagy.
2011. szept. 3. 01:36
 6/11 A kérdező kommentje:

ment mindegyikre a lájk.

igazából egy hihetetlenül fontos dolgot nem írtam, gondoltam megúszom, de úgynézki sokat változtat. 3évig jártunk 1 osztályba, de most tetszett meeg :{}

így sokkal rosszabb a helyzet?

2011. szept. 3. 01:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, most vettétek észre egymást. Van hogy emberek évekig elmennek egymás mellet, és egy napon egymásba szeretnek. Nem gáz ez, csak ne szöszölj, nem kellenek nagy tervek meg semmi. Hétfőn menj oda, aztán hajrá. :) Valami szar témával nyiss, a többi majd adja magát.
2011. szept. 3. 01:47
 8/11 anonim válasza:
ha rám hallgatsz nem kezdesz osztálytárssal.. abból aligha sül ki túl jó dolog.. de nem is azért mert hogy egésznap elvonná a figyelmed, de pl gondolj bele.. tanár szólít/leszól/beszól vagy bármi egyéb cikis helyzet, akármi.. még rosszabbul fogod érezni magad, mert az az ember is épp figyel akiért odáig meg visszavagy.. bármit csináltok barátnőinek elmeséli.. ők tovább adják osztálytársaidnak és terjed a story.. szóval én nem ajánlom 17/L
2011. szept. 3. 01:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha továbbadja, akkor a nő olyan is! Ha meg cikis helyzetbe kerülök, akkor jobb párkapcsolatban kiáll mellettem a párom, nem adja tovább a storyt fűnek fának, jót nevetve rajta. :) Én nem indulnék ki ebből, meg kell ismerni a másikat, ha meg olyan, mint amilyennek írtad, akkor meg elfelejteni. Barátnőkkel tény és való, hogy kicsit vigyázni kell, de szerintem ha a férfi határozott, tudja mit akar, van tartása, akkor a barátnők is csendben maradnak.
2011. szept. 3. 02:02
 10/11 anonim ***** válasza:
krumpli
2011. szept. 3. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!