Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha láttok egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha láttok egy lány buszon, vonaton és 4-es ülésen ül (azért, hogy leüljetek mellé) akkor kihasználjátok a lehetőséget, hogy megismerjétek?

Figyelt kérdés

Csak mert azért vadászom a 4-es ülésekre, hogy nagyobb eséllyel üljenek le mellém. :D (Külsőmmel nincs baj.)

20/l

2011. szept. 2. 19:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
19:26 Igen csak azt nem tudhatom, hogy van-e kedve beszélgetni, mert ha valaki köszön az egy dolog. Én meg nem akarok senkit "zavarni".
2011. szept. 2. 19:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, szerintem ha zavarod, majd megmondja.
2011. szept. 2. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem, mert velem úgyse akarna megismerkedni.
2011. szept. 2. 19:33
 14/19 anonim ***** válasza:

jja, de beszélgetést nehéz kezdeményezni.

én is mindig ugy ülök hogy talán egy csaj majd beül mellém. párszor már sikerült is, csak legtöbb rögtön előveszi a fejhallgatot, és hát onnantol nemfogom zaklatni...

amugy egyszer történt kivétel, tanulni próbált a csaj, de szar volt a világitás a vonaton, és nemlátta a papirt, mindig elaludt a fény. és akk könnyü volt rákérdezni hogy mit tanulna :) meg mivel ugyse tudott mit csinálni, igy elkezdtünk dumálni. szép volt jó volt, még a nevét is megmondta. szóval ha akarom megtalálom neten és a többi. de már akkor volt barátnőm, úgyhogy nem kerestem utána, nem akartam tőle semmit, csak jóvolt dumálgatni :)

de jellemzően amig nemvolt barátnőm addig nemvolt semmi ilyen... azután hogy lett, utána voltak ilyen alkalmak :) bár azóta se sok...

2011. szept. 2. 19:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nő vagy és történetesen egyedül ülsz, még nem garancia semmire, ezt nem tudom, honnan veszed. Hogy oda is üljön melléd egy pasi, ahhoz az kell, hogy tetsszél neki. Én 6 éve vonatozom, és nem is suttyófalva meg a város közt, hanem Bp-Debrecen vonalon. Azt figyeltem meg, hogyha egy pasi ismerkedni akar a vonaton, akkor is megtalálja a módját, ha épp fullon ülsz huszadmagaddal...
2011. szept. 2. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem szólok hozzá, csak megkérdezem, hogy leülhetek-e, igazából nem hiszem, hogy majd pont velem akarna ismerkedni, beszélgetni egy lány a vonaton vagy bárhol is, úgy gondolom tolakodásnak venné ha megszólítom, nem hiszem, hogy bárki is hozzád fog szólni, szólj te hozzájuk ha akarsz valamit.

21f

2011. szept. 2. 20:05
 17/19 dep25 ***** válasza:
Ha valaki melléd akar ülni akkor szerintem köszön megkérdi szabad e a hely.utánna leül ha a füledben nem lóg a füledben a fülhallgató és látja rajtad hogy unatkozol akkor valószínű hozzád fog szólni. ha gondolod eljátszhatjuk:D:D gondold azt hogy most is ott ülsz:D:D de már a formalitásokat elhagyhatjuk adhatsz egy telószámot nyugodtan:D:D
2011. szept. 2. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem, ha én pl buszon vagyok és látok egy lányt négyes helyre ülni az életbe nem az jutna eszembe, hogy ez fel akar szedni alaki, még akkor se ha üres az egész busz:), bár lehet csak nekem nem esik le az egész szituáció
2011. szept. 2. 23:01
 19/19 anonim ***** válasza:
46%
elég cink,hogy ezért foglalod be a legkényelmesebb helyet... :D remélem 3 hajléktalan leül melléd, és amig le nem szállsz, molesztálnak majd :D
2011. szept. 3. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!