Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha láttok egy lány buszon, vonaton és 4-es ülésen ül (azért, hogy leüljetek mellé) akkor kihasználjátok a lehetőséget, hogy megismerjétek?
Csak mert azért vadászom a 4-es ülésekre, hogy nagyobb eséllyel üljenek le mellém. :D (Külsőmmel nincs baj.)
20/l
jja, de beszélgetést nehéz kezdeményezni.
én is mindig ugy ülök hogy talán egy csaj majd beül mellém. párszor már sikerült is, csak legtöbb rögtön előveszi a fejhallgatot, és hát onnantol nemfogom zaklatni...
amugy egyszer történt kivétel, tanulni próbált a csaj, de szar volt a világitás a vonaton, és nemlátta a papirt, mindig elaludt a fény. és akk könnyü volt rákérdezni hogy mit tanulna :) meg mivel ugyse tudott mit csinálni, igy elkezdtünk dumálni. szép volt jó volt, még a nevét is megmondta. szóval ha akarom megtalálom neten és a többi. de már akkor volt barátnőm, úgyhogy nem kerestem utána, nem akartam tőle semmit, csak jóvolt dumálgatni :)
de jellemzően amig nemvolt barátnőm addig nemvolt semmi ilyen... azután hogy lett, utána voltak ilyen alkalmak :) bár azóta se sok...
Nem szólok hozzá, csak megkérdezem, hogy leülhetek-e, igazából nem hiszem, hogy majd pont velem akarna ismerkedni, beszélgetni egy lány a vonaton vagy bárhol is, úgy gondolom tolakodásnak venné ha megszólítom, nem hiszem, hogy bárki is hozzád fog szólni, szólj te hozzájuk ha akarsz valamit.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!