Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kerdeseket tegyek fel neki? Tobbi lent
Ahh istenem!!!
Én fiu vok, és nekem ugyan ezt csinálta a csajom, és e én tudom hogy a fiuk nem szeretik az ilyen kérdéseket!!
Inkább kérdezz ugy hogy ne legyen enyire feltünö mint az elöttem lévö lányé.
Mert ha enyire feltünö akkor elkezd majd gyanakodni.
PL:ooo hol is voltunk elöször randin , elfelejtettem a nevét a ... nak.
Ilyenre gondoltam! :D
De nem kötekszem a csajokkal xD
Sok sikert :D
A pasik nem azokat jegyzik meg rólad (pláne nem három hét alatt), amiket te fontosnak gondolsz.
A barátnőmmel már három éve együtt vagyunk, de nem tudom a horoszkópját. (A születésnapját igen, de lusta vagyok rákeresni Egyszerűen hülyeségnek tartom. Ő tudja az enyémet.) Még a kedvenc színét, szerencseszámát, ételét, stb... sem tudom.
Ellenben egy pillantásából, vagy sóhajából kiolvasom, hogy mit szeretne, mit kívánna, hol szeretne lenni.
Szerinted melyik a fontosabb? Ezt hogyan tesztelnéd le?
"Kérdezd meg tőle!
"Szólítsd keresztnevén! Miként tudsz rám felnézni nőként?"
Ez a kérdés inkább már egy komoly párkapcsolatban tehető fel, de szerintem nem veszítesz vele semmit sem! Érezni fogod a válaszán, hogy mekkora súlya lesz! Főleg ha megpróbálja kikerülni a kérdést vagy egyáltalán nem is érti! :D"
Bocs, de ezt a kérdést én sem értem. Egyszerűen nincs értelme. Miért néznék én fel bárkire nőként, ha egyszer férfi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!