Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hajtanátok egy csajra aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajtanátok egy csajra aki bejön nektek de van már barátja?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem hajtanék rá még akkor sem ha látom hogy nem boldog vele mert te lehet hogy úgy látod hogy nem boldog vele de közben lehet hogy nagyon is boldog vele .Nem lehet mindenki minden percben boldog meg ugrándozó :D . Na meg bunkóságnak tartanám ha más nőjére rámásznék, én sem örülnék ha az enyémre rámásznának, pedíg volt ilyen mellettem fogdozta a combját majdnem levertem a fejét a gyereknek csak szerencséje volt hogy akkor jött a busz ... azóta elküldtem a sunyiba remélem nem is szól hozzá többet mert kinyírom ráadásul félcigó meg jehova...
2011. szept. 1. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek. :-)
2011. szept. 1. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha értem otthagyja a barátját, engem is dobna egy másik f@szért...
2011. szept. 1. 20:30
 14/14 BlackSword ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:30!!!

Ott a pont, meg a nagy szájkaratéjosoknak...

2011. szept. 1. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!